Луна в Скорпион

Техника за медитация

Техника за медитация, която подчертава специфичната енергия на луната в Скорпион и се възползва максимално от нейната особена сила.

Концентрирайте се в сакралния център /полова чакра/. При жените – в областта на матката, а при мъжете – 5 пръста под пъпа.

Визуализирайте светещо кълбо, което се върти нежно и меко сияе. Усетете топлината и въртенето. Може да добавите оранжев цвят.
Наблюдавайте това кълбо известно време, засилете усещането, че е вътре във вас. Усетете как вибрира. Като постепенно събира в светещата си сфера скрити емоции, зависимости, ревности, сексуални проблеми, незараснали рани, табута и вътрешни страхове, загуба на близки хора, страх от смъртта, скръб и други, които усещате, че са скрити дълбоко във вас.
 
Нека кълбото поеме всичко това в себе си. Когато усетите, че сте прехвърлили всичко в него, и сте готови да пуснете тези чувства, насочете го към пъпа и го изкарайте през пъпа навън от тялото.
Изпратете светещото кълбо в космоса и вижте как изчезва там, връщайки на източника всичко, което не е ваше и с което съзнателно се разделяте сега.
Останете така известно време. Благодарете.

Ще се радвам да споделите дали е имало ефект за вас.
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.