Медитация на волята

Медитация на волята ще се проведе онлайн на 16 февруари от 19 часа зимно часово време за България.

Днес можем да си позволим много неща. Да се поглезим, да си поиграем, да сме в центъра на вниманието, да бъдем екстравагантни, бляскави и щедри, но също и да тропнем с крак или направо да изревем с все сила и да поискаме лъвския пай.

Енергията по време на пълнолуние в Лъв има силата да подкрепи всичко автентично, което произлиза от сърцето ни. Управлява центъра на вниманието и ни подтиква да открием детето в себе си. Учи ни на самочувствие, съзидателност и силна воля, но също ни дава увереност, че заслужаваме даровете на живота.

Тази медитация може да ни помогне в няколко направления.

Да отстояваме себе си и да се свързваме устойчиво с нашата автентична природа, без да се влияем от мнението и желанията на другите около нас.

Подходящо е за работа с деца – както с нашите собствени, така и въобще с деца, които са пример за непринуденост и постигане на това, което са си наумили с лекота, като на игра.

Можем да поработим за желанията на нашето вътрешно дете, които са останали скрити и не сме имали смелостта да проявим с годините. Събудете детската си съзидателност и изобретателност. Успехът зависи от това доколко се забавлявате и доколко сте естествени. Обичайте това, което правите и правете това, което обичате! Любовта към себе си ще ви открие пътя и към духовната ви реализация, такава каквато я носите в сърцето си.

Кои са нещата, които искате да постигнете. Как повелявате да се разгърне животът ви. Какво искате от Вселената. Каква е вашата воля?

Като всеки огнен знак, Лъвът носи особено силно темата за трансформацията.

Подходящо е за работа върху взаимоотношенията с бащата, но също и с властимащите – хората, които са на високи управленски позиции – шефове, политици или обществени лидери. Използвайте енергията, за да подобрите отношенията си с хората, които имат най-силно влияние във вашия живот. Удачно е за разрешаване на конфликти и непримирими гледни точки, особено ако са авторитарни.

Можете да трансформирате също ниската си себеоценка – във физически, интелектуален или емоционален план.

Добре е за възвръщане на самоувереността и царствеността в областите, в които сте под прожекторите или пред публика. Редуциране на нервността и драматизма, за сметка на самочувствието, управленските способности и добрата обществена изява. Помислете къде имате нужда да бъдете цар или царица?

Подходящо е за трансформация на излишния инат и доминацията. За утвърждаване на креативността, лоялността, харизмата и личната сила. Подпомага да преодолеем вманиачеността в собствената ни воля и робуването на собственото ни его.

Подкрепя индивидуалния начин да получаваме и да даваме любов и уважение. Кара ни да се чувстваме добре когато сме щедри и правим подаръци, но също и да получаваме такива. Да сме като децата – да се смеем и да си играем, да сме невинни; без да робуваме на хора и предразсъдъци.

В здравословен план е подходящо за лечение на сърцето и гръбначния стълб с неинвазивни методи. Архетипът на Лъва (сърце и гръбнак) функционира, за да ни осигури достъп до духа на Бога. Медитацията днес може да бъде използвана за повишаване на жизнената енергия (кундалини) и издигането ѝ през гръбначния стълб.

Медитацията* е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, осветяване, приемане, празнуване, подчертаване, засилване, реализиране.

Кога: 16 февруари от 19 часа зимно часово време за България

Къде: Онлайн в Zoom (регистрацията е задължителна)

Водещ: Алекс Ефисен

Вход: 20 лева.

За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. Моля потвърдете вашето участие до 14 февруари, като оставите  и телефон за връзка. Линк за достъп ще получите след направено плащане.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.