Медитация на чувствата, семейството и дома

Тази медитация е подходяща за работа върху емоционалния свят и чувствата, семейните взаимоотношения и връзките, отношенията майка-дете, дома и личното пространство, като спецификата на лунната фаза ще подпомогне процеси свързани с осветяване, осъзнаване, реализиране и трансформиране.

Тя ще ни даде сила да се срещнем лице в лице с остарели унаследени фамилни модели, да получим повече яснота и прозрения за отношенията си с родителите и най-вече с майката, да простим и се освободим от емоционални травми, страхове, вина и табута. Ще спомогне за преодоляване на емоционални колебания, страха от отхвърляне, прекомерната привързаност към хора и предмети.

Периодът е пълнолуние в Рак и съдейства за балансиране на женската и мъжката страна в нас, като намалява напрежението от емоционалния изблик на чувствата, засилва флуидността и гъвкавостта в отношенията, развива интуицията, вътрешното равновесие и проникновение.

Медитацията е подходяща за работа върху точността и силата на емоционалното изразяване и преживяване, за работа със символите, сънищата, вътрешното виждане, сигурността на дома и личното пространство, както и за лечебно очистване и трансформация.

Време за взаимодействие с природни енергии, особено с водната стихия, за изцеление на най-съкровените емоции, духа и тялото.

Енергията на фазата ще спомогне за довършване и реализиране на дейности свързани с управление на личните и семейните финанси, материалните придобивки за дома и интериора, готварството и прехраната. Периодът е удачен за оказване на подкрепа на близките, защита и сигурност на личността и дома, лечение с неинвазивни методи и пречистване на всички нива, включително на предмети, помещения и пространства.

Елемент Вода. Активни са полова и сърдечна чакри.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, реализиране, трансформиране.

 

 

 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.