Mедитация на Личната сила

Онлайн медитация - медитирай където и да си!

Периодът е подходящ за работа с личната ни сила, волята, персоналното излъчване и харизмата. Време за взимане на лични решения, за индивидуална изява и инициативност. Ако искате да засилите тези черти – сега е моментът.

Фазата е пълнолуние в Овен.

Удачно е също за трансформиране на неефективното упорство, ината, нервността и нетърпението. Можете да опитате да сте по-мили и толерантни към себе си и да се откажете от постоянните вътрешни осъждания, напрежение и размисъл кой как се чувства около вас. Време е за разтоварване от сериозността, за радост и игра с вътрешното дете.

Пълнолунието в Овен е изключително подходящо за довършване на неща, които вече сте започнали, но искате да внесете нов елемент в тяхната реализация; то може да даде тласък и на изостанали проекти и дейности, за които ви е трябвало повечко енергия – неща в сферата на личностното развитие, лидерството, новаторството, иновациите, експерименталните области, нестандартната реклама, съревнователни и състезателни инициативи, неправителствените организации или независимите творчески проекти.

Днес е време за дейности, които са ви по сърце, които ви вдъхновяват истински и извират от самата ви същност. Можете да потърсите нов фокус на вашите желания. Може да се осветят области, относно които сте имали нужда от яснота и увереност, за да предприемете действие.

Активни са теменна и коренна чакри. Подходящи са медитации, изпълнени с лице на юг. Изключително мощни днес ще са огнените и слънчевите визуализации – можете да ги използвате за цялостно зареждане, за активиране на жизнената и творческата енергия, както и за лечение и трансформации на негативни енергии.

В здравословен план са чувствителни главата, очите и носа. Подходящо е за енергийно лечение на главоболие, мигрена, проблеми със зрението или синусите.

Медитацията* е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, празнуване, подчертаване, засилване, реализиране.

Кога: На 1 октомври 2020, от 20.00 до 21.45 ч. – българско време Eastern European Summer Time (EEST), UTC +3

Къде: Онлайн в платформата Zoom*

Вход: 15 лева. Изисква регистрация.

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. След регистрация ще получите имейл с информация за плащането, което става по банков път авансово преди събитието, до 29 септември. След тази дата входът е 20 лв.
Има възможност и за абонаментно плащане, което можете да използвате за медитация онлайн или на живо – до края на календарната година. Абонаментът за три медитации е 40 лв.

* Медитацията e онлайн, водена с глас в реално време. Време на медитация около един астрономически час, плюс време за увод и споделяне.

Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.

Медитацията ще се състои при група от минимум 5 участника.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

     Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.      Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.        Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.