Mедитация на Личната сила

Когато луната е в Овен, периодът е подходящ за работа с личната ни сила, волята, персоналното излъчване и харизмата. Време за взимане на лични решения и индивидуална изява. Ако вашият успех изисква инициатива и упорито следване на целите, трябва да се освободите от зависимост, за да можете да водите кардинално себе си, а понякога и другите. Ако искате да засилите тези черти – използвайте енергията днес.

Тази медитация ще ни помогне да с свържем с чувството ни за цел и да се освободим от ограниченията. Свързва ни със способността да направим пробив, да намерим собствена посока, да приложим лидерски способности и да бъдем твърди. Помага ни да идентифицираме това, което ни потиска и да се освободим от всичко, което не ни позволява да напредваме. Използвайте, ако искате да предизвикате промени чрез действие. Да разберете и да покажете кои сте и колко сте значими.

Може да ви насочи кое трябва да жертвате, за да блесне идентичността ви и истинската цел в живота. Къде и с какво се борите твърде много, което ви отдалечава от автентичната ви съдба и мисия.

Удачно е също за трансформиране на неефективното упорство, ината, нервността и нетърпението. Да бъдете по-мили и толерантни към себе си и да се откажете от постоянните вътрешни осъждания, напрежение и размисъл кой как се чувства около вас.

Може да използвате енергията от тази медитация за:

 • Да покажете без риск вашата ранимост;
 • Да осъзнаете личния си ритъм и темпо;
  Да изследвате корените на важите лични стремежи;
 • Да се доверите на естествения процес на израстване;
 • Да сте устойчиви в конфликти и трудни ситуации;
 • Да бъдете мотивирани и да действате с импулс;
 • Да взимате лесно инициативата и да бъдете вдъхновяващ лидер;
 • Да посеете семената, които другите да отгледат и съберат плодове от тях.
 • Да се чувствате защитени, докато изследвате нови сфери на действие;
 • Да пречистите, обновите и лекувате себе си;
 • Да празнувате успехите си.

В здравословен план са чувствителни главата, очите и носа. Подходящо е за енергийно лечение на главоболие, мигрена, проблеми със зрението или синусите.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, празнуване, подчертаване, засилване, реализиране.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.