Медитация на вдъхновението и новаторството

Искате да засилите интуицията си, свободно да изразявате индивидуалността и дори ексцентричността си, да отстоявате независимостта си и с лекота да навлизате в нови интелектуални територии; искате да заявявате идеалите си и да ги следвате без колебание, да повишите умението си да се концентрирате върху важните неща без да се разпилявате, както и да балансирате между нуждата от свобода и отговорностите; да постигате обмен в духовните си връзки, без да губите връзка с реалността. Да развиете чувството си за обективност, чувството за хумор и лекота в изразяването, да създавате приятелства, контакти и принадлежност към общества и групи.

Медитация при нарастваща луна във Водолей е подходяща за това.

Нарастващата луна подпомага процеса на развитие на вече започнати неща и ги води към реализация.

Елемент Въздух. Активни са теменна, коренна чакра и трето око.

Енергията при луна във Водолей ще ви помогне да изразявате индивидуализма и новаторските идеи, личната си мотивация и свободолюбието си, както и дейности свързани с общности, групи за личностно развитие, глобални мрежи, високи технологии, интернет и комуникациите.
Помага също да преодолеете страха от ангажиране и близост, консерватизма и сдържаното поведение, както и да се сбогувате с предразсъдъците; да сте отворени към чуждо мнение и алтернативи в подходите.

В здравословен план енергията на Водолей управлява глезените и прасците, схващанията, спазмите, крампите, разширените вени и циркулацията на кръвта.

Мъдростта на елемента Въздух ще ви помогне да работите с вдъхновението, творческите идеи, категоризираното знание, философиите, самоизследването, умственото стимулиране и интелекта, интуицията, оригиналните решения, озарението и идеите свише.

Медитацията* е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, трансформиране, обновяване, приемане, започване, набиране на сила, подобряване чрез добавяне, разширяване.

 

Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.