Медитация на комуникацията

Тази медитация адресира полето на комуникацията и активира енергийни качества и умения, свързани с преговорите, маркетинга и бизнеса; областта, в която играете ролята на вестоносец, гъвкави сте и безпристрастни в отношенията си с другите. Може да вложите енергията в обща кауза и да разгласите успешно предимствата й. Бъдете отворени за всички видове комуникация и особено там, където е необходимо да се обединят две опониращи си възможности.

Пълнолуние в Близнаци. Елемент Въздух.
Активни са гърлена чакра и слънчев сплит.

Лунната фаза е подходяща за допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, осветяване, разширяване, разгръщане, реализиране, празнуване.

Подходящи теми за работа: да управляваме ефективно процесите на общуване, като си позволяваме просто да наблюдаваме другия, да проявяваме благосклонност към чуждата гледна точка, като оставаме свързани със своята позиция и я отстояваме; да сме емпатични и отдадени в комуникацията си; да бъдем общителни, позитивни, остроумни и с лекота да говорим и изслушваме, без нервност или нерешителност, или пък да не сме толкова сериозни и да имаме по-игрив подход към житейските ситуации.
Време да се отърсим от трескавото препускане по ежедневните коловози, като се наслаждаваме на разнообразието на живота, но същевременно оставаме фокусирани върху своите интереси; да си позволяваме конструктивна промяна, чрез ясна визия и доверие в интелектуалния подход.

Подходящо е за повишаване на общата енергия на тялото, за концентрация при учене и логически анализ, за разбиране на различни гледни точки, за постигане на хармония на ума, усет за такт, наблюдателност и приемане на момента, за подобряване на отношенията с братя, сестри и съседи.

Утвърждение за периода пълнолуние в Близнаци: Аз привличам правилните връзки в живота си и хора, които ме разбират и обичат. С лекота получавам и споделям необходимата информация.

Пълнолунието подпомага процеса на развитие на вече започнати неща и ги води към реализация. Когато е в Близнаци е удачно за дейности свързани с обучение, писане, говорене, изслушване, преподаване и интелектуален труд, а също и с намиране на източници на фактическа информация, работа по печатни издания, интернет и кратки пътувания.

В случая може да реши проблеми в областите: страх от общуване с другите, трудно възприемане на чужда гледна точка, нездраво любопитство, словесни измами, повърхностност, нервност и нерешителност в контактите.

В здравословен аспект може да повлияе благотворно на ръцете, китките и раменете, както и на белите дробове, дишането и нервната система.

Медитацията е в група, водена с глас. Време на медитация около един астрономически час, плюс време за споделяне.*

Вход: 15 лева.

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване можете да използвате контактната форма по-долу.

Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 5 участника.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

     Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.      Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.        Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.