Медитация на комуникацията

Онлайн медитация

Тази медитация адресира полето на комуникацията и активира качества и умения, свързани с преговорите, маркетинга и бизнеса; областта, в която играете ролята на вестоносец, гъвкави сте и безпристрастни в отношенията си с другите. Може да вложите енергията в обща кауза и да разгласите успешно предимствата й. Бъдете отворени за всички видове комуникация и особено там, където е необходимо да се обединят две опониращи си възможности.

Новолуние в Близнаци. Елемент Въздух.
Активни са гърлена чакра и слънчев сплит.

Фазата новолуние е подходяща за започване, поставяне на ново начало, набиране на сила, развитие, нарастване, задаване на посока.

Можем да използваме енергията от тази медитация: да управляваме ефективно процесите на общуване, като си позволяваме просто да наблюдаваме другия, да проявяваме благосклонност към чуждата гледна точка, като оставаме свързани със своята позиция и я отстояваме; да сме емпатични и отдадени в комуникацията си; да бъдем общителни, позитивни, остроумни и с лекота да говорим и изслушваме, без нервност или нерешителност, или пък да не сме толкова сериозни и да имаме по-игрив подход към житейските ситуации.
Време да се отърсим от трескавото препускане по ежедневните коловози, като се наслаждаваме на разнообразието на живота, но същевременно оставаме фокусирани върху своите интереси; да си позволяваме конструктивна промяна, чрез ясна визия и доверие в интелектуалния подход.

Подходящо е за насочване на общата енергия на тялото, за концентрация при учене и логически анализ, за разбиране на различни гледни точки, за постигане на хармония на ума, усет за такт, наблюдателност и приемане на момента, за подобряване на отношенията с братя, сестри и съседи.

Утвърждение за периода на луна в Близнаци: Аз привличам правилните връзки в живота си и хора, които ме разбират и обичат. С лекота получавам и споделям необходимата информация.

Подкрепете своите проекти свързани с обучение, писане, говорене, изслушване, преподаване и интелектуален труд, а също и с намиране на източници на фактическа информация, работа по печатни издания, интернет и кратки пътувания.

Може също да решите проблеми в областите: страх от общуване с другите, трудно възприемане на чужда гледна точка, нездраво любопитство, словесни измами, повърхностност, нервност и нерешителност в контактите.

В здравословен аспект влияе благотворно на ръцете, китките и раменете, както и на белите дробове, дишането и нервната система.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, започване, набиране на сила, подобряване чрез добавяне, начало, нарастване.

 

 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.