Медитация на трансформацията

Медитацията ще се проведе на живо на 20 септември 2020.
 

Периодът е подходящ за набиране на сила, допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, разширяване, разгръщане, реализиране.
Луната е в знака Скорпион; нарастваща луна; елемент Вода. Активна е полова чакра.  

Луната в Скорпион е време за трансформации, за дълбоко свързване с неосъзнати, но мощни аспекти на личността ни; подпомага кардиналната промяна на нашите мисловни конструкти, изчиства ненужното на всички нива, възстановява и опрощава. Предоставя достъп до скритите ни ресурси, дарява и засилва качества като сила, проникновение, самодисциплина, устойчивост, отстояване на себе си, наблюдателност, проницателност и фокусираност. Може да работите с личната си сила конструктивно и целенасочено. Интуицията е перфектен инструмент за това.

Периодът е удачен за желани трансформации в емоционален и духовен план, за преодоляване на кризите и разбиране и управляване на разрушителните импулси на личността.

Енергията при луна в Скорпион има склонност да се насочва в дълбочина. Може да доведе до внезапни проникновения и очистване, но също и до разтърсващи истини.

Сега е моментът за освобождаване от ревност, скрити разрушителни склонности, вътрешно напрежение, чувство на вина, преекспонация на преживявания от миналото. Това може да стане чрез внезапни озарения, катарзис и очистване. Душата е предизвикана да се срещне със своите табута. По различни начини можем да осъзнаем или преживеем екзистенцията на началото и края – цикличността на тази реалност.

Тази медитация може да спомогне също свързването ни с и разбирането на нашите най-значими партньори – както на духовно, така и на сексуално ниво. Дава различни и понякога неочаквани инструменти за работа с дълбоки емоционални и всепоглъщащи връзки, сексуалното ни изразяване и приемане, както и управление на вътрешните ни кризи и саморазрушителни импулси.

В здравословен план луната в Скорпион може да повлияе благотворно дейността на отделителната и половата системи, включително дебелото черво и пикочния мехур, менструацията и либидото.

Мъдростта на елемента Вода ще ви помогне да работите с вътрешното познание, скрития огън, сексуалността и сексуалните връзки, сънищата, интроспекцията, приливите и отливите, изцелението, магичността и тайните умения…

 

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, фокусиране, трансформация, осъзнаване, обновяване, приемане.

Тя ще продължи около един астрономически час, като е предвидено и допълнително време за увод и излизане от процеса.

Кога: На 20 септември 2020, неделя, от 18.00 до 20.00 ч.

Къде: ул. Париж 7, София*

Вход: 15 лева. Изисква регистрация.

Водещ: Алекс Ефисен

*За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. Местата са ограничени и предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие до 18 септември, като оставите и телефон за връзка.
Има възможност и за абонаментно плащане с отстъпка, което можете да използвате за медитация онлайн или на живо – до края на календарната година. За три медитации – 40 лв.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 5 човека.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

 Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.