Mедитация на автентичния Аз

Вложете енергията от тази медитация да се освободите от ограниченията и всичко, което ви пречи да напредвате към собствената си цел. Да реорганизирате и пренасочите жизнената си сила в желаната посока. Сега можете да се свържете със своята идентичност и своята мисия.

Време да преоцените своите най-големи битки. Заслужават ли си?

Удачно е за трансформиране на неефективното упорство, ината, нервността, агресията и нетърпението. А също и застоя, еднообразието и отегчението.

Сега можете да се откажете от нещо в името на по-висша цел. Преценете къде трябва да освободите контрола и да спрете да упорствате.

Луната е в Овен. Елемент Огън.

Фазата е новолуние и е подходяща за ново начало, набиране на сила, задаване на посока, подобряване чрез добавяне, проявяване в света.

Можете да започнете изцяло нови проекти – в сферата на личностното развитие, лидерството, новаторството, иновациите, експерименталните области, нестандартната реклама, съревнователни и състезателни инициативи, неправителствените организации или независимите творчески проекти.

Времето е подходящо за зареждащи процедури – физически и духовни. Използвайте лунната фаза, за да инициирате себе си.

Инвестирайте енергията на тази медитация в собствената си сила и идентичност и посейте семената на нова цел.

В здравословен план може да се повлияят главата, темето, очите и носът.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, целеполагане, започване, набиране на сила, начало, нарастване.

Медитацията е налична за слушане на запис с продължителност един астрономически час. Можете да заявите тази медитация чрез формата за контакти по-долу. Цената е 20 лв.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.