Mедитация на автентичния Аз

Медитацията ще се състои на 21 март 2023 от 19.30 ч. в София.

Вложете енергията от тази медитация да се освободите от ограниченията и всичко, което ви пречи да напредвате към собствената си цел. Да реорганизирате и пренасочите жизнената си сила в желаната посока. Сега можете да се свържете със своята идентичност и своята мисия. Формулирайте желания, свързани с лидерството, имиджа и бранда, автентичното излъчване, здравето и тялото.

Време да преоцените своите най-големи битки. Заслужават ли си?

Удачно е за трансформиране на неефективното упорство, ината, нервността, агресията и нетърпението. А също и застоя, еднообразието и отегчението. Сега можете да се откажете от нещо в името на по-висша цел. Преценете къде трябва да освободите контрола и да спрете да упорствате.

Фазата е Новолуние. Луната е в знака Овен. Елемент Огън. Пролетно равноденствие.  

Фазата е подходяща за ново начало, набиране на сила, задаване на посока, подобряване чрез добавяне, проявяване в света. Новолунието притежава качествата на пролетта и бележи началото на поредния нов цикъл. А днес съвпада и с Пролетното равноденствие, когато Ян енергията се изравнява с Ин и оттук нататък започва да взима превес след целия дълъг Ин период от Зимното слънцестоене до момента. Сега се засяват семената на новите желания и начинания. Мобилизират се нови сили и е време на първия растеж с много интензивна енергия на разширение и проникване.

Можете да започнете изцяло нови проекти – в сферата на личностното развитие, лидерството, новаторството, иновациите, експерименталните области, нестандартната реклама, съревнователни и състезателни инициативи, неправителствените организации или независимите творчески проекти.

Времето е подходящо за зареждащи процедури – физически и духовни. Инвестирайте енергията на тази медитация в собствената си сила и идентичност и посейте семената на нова цел.

В здравословен план може да се повлияят главата, темето, очите и носът, гениталната област и мускулите.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, целеполагане, започване, набиране на сила, начало, нарастване.

Медитацията е в група, водена с глас. Тя ще продължи около един астрономически час, като е предвидено и допълнително време за увод и излизане от процеса.

Кога: 21 март 2023 от 19.30 ч. до 21.30 ч.

Къде: София, ул. Париж 7

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и регистрация използвайте формата за контакти по-долу, като оставите и телефон за връзка. Местата са ограничени и предварителното записване е задължително. Моля заявете вашето участие до 19 март. На посочения от вас имейл ще получите потвърждение на вашата регистрация.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.