Медитация за баланс на енергията в тялото

Група за медитация водена с глас
Техника: визуализация и концентрация, дихателни практики

Времетраене: един астрономически час

 

Ако имате нужда да се освободите от психическото натоварване, стреса и умората; да релаксирате мускулното напрежение и да намерите вътрешен баланс или искате да се свържете с по-дълбоките нива на вашата същност, с вътрешния си център и интуицията, да усетите и раздвижите енергийните потоци на тялото, опитайте някои от медитациите на Мълчана вода.

При медитацията тялото е в покой, а умът е бодър и ясен, насочен навътре към себе си. Медитацията е вътрешно внимание, което е тихо и концентрирано, но и в същото време релаксирано. Вниманието е насочено към нашите вътрешни измерения.
 
Медитацията не е мислене върху проблемите или анализиране на ситуациите. Тя е процес на канализиране на съзнанието, така че то да осъзнае себе си. Всички ефективни техники за медитация водят до успокояване на ума. По този начин медитацията позволява на личността да установи контакт с душата, предоставяйки канал за нейното изражение.
Медитацията притежава силата да отключва блокираните енергии и да внася обновен енергиен поток. Тя засилва чувствителността ни към фините излъчвания на нашето тяло, като същевременно ни предоставя инструмент за модулиране на енергиите в тялото за оптималната му работа и добра форма.
 

Група: минимум 5 души.

 
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.