Медитация на реорганизирането и ефективността

Онлайн и на живо

Медитацията ще се проведе на 27 февруари едновременно присъствено и онлайн от 19 часа зимно часово време за България (Eastern European Time (EET), UTC +2)

Енергията на тази медитация подпомага: подобряването на професионалния имидж, хармонизирането на отношенията с колеги и партньори, ефективността и организацията на процесите,  внасянето на удоволствие, но и ред в работата, справянето с лекота с детайлите, информационния поток и множеството книжа, които ни заливат; осъзнаването на склонността да отлагаме старта на важни задачи; планирането на нещата така, че да остава достатъчно време за забавление и същевременно да не се преуморяваме от безкрайните служебни задължения.

Ако имате нужда да разграничите това да служите на другите в процеса на работата, от това да сте безнадежден работохолик; да умеете да намирате и прилагате практични подходи в хаоса от задачи; да се съсредоточавате лесно, да преодолявате тревогата и критичността, и просто да се отпускате и изключвате от непрестанната ежедневна въртележка от дейности; да виждате ясно нещата, да разбирате взаимовръзките в цялостната картина и да действате прецизно – тази медитация е точно за това.

Фазата е пълнолуние и е подходяща за реализиране, осветяване, разширяване, подобряване чрез допълване, празнуване. Луната е в Дева. Елемент Земя. Активна е чакра на слънчевия сплит.

Енергията на луна в Дева маркира арената, която има нужда от редактиране, реорганизиране и пречистване. Насочена е към трезвия разум, анализа, наблюдението, прецизните практически умения, постоянството, систематичния подход, високата ефективност, грижата на всички нива, физическото здраве, храненето и движението. Тя е умерена, спокойна и естествена. Периодът е идеален за свързване с тялото и неговите биологични потребности. Както и за пречистване и лечение на хронични заболявания, включително стрес, умора и безсъние.

В здравословен аспект луната в Дева може да повлияе благотворно на органите на цялата храносмилателна система, а също и на обмяната на веществата, нервната система и паметта, както и да редуцира теглото и да възстанови цикъла на естествените процеси в организма.

Моментът е подходящ да се погрижите за физическата си форма, да си съставите режим на здравословен начин на живот, да започнете лечебна диета и упражнения, да урегулирате крайностите и изтощението в процеса на работата, да се откажете от перфекционизма на всяка цена, да си дадете сметка за нуждата от почивка и да се освободите от безпощадно високите изисквания към самите себе си.

Луната в Дева подкрепя качества като: грижовност, наблюдателност, подреденост, паметливост, откриване на причините, аналитичност, практичност, ефективност, доверие в собствените способности. Както и улеснява работата в сфери като: счетоводството и финансите, материалните придобивки, професионалната среда и интериора, плановете и чертежите, високоорганизираните дейности, големите колективни предприятия, хранителната индустрия, здравеопазването, рехабилитацията, лечебните процедури, козметиката, физическите упражнения и спорта.

Медитацията* е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, празнуване, подчертаване, засилване, реализиране.

Тя ще продължи около един астрономически час, като е предвидено и допълнително време за увод и излизане от процеса.

Кога: На 27 февруари 2021 от 19.00 до 21.00 ч. зимно часово време за България (Eastern European Time (EET), UTC +2)

Къде: Онлайн в Zoom и на живо София, ул. Париж 7

Вход: 15 лева, само с предварителна регистрация

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. Местата са ограничени и предварителното записване е задължително.  Моля потвърдете участие до 25 февруари, като оставите и телефон за връзка. Отбележете дали ще участвате онлайн или на живо. Участниците онлайн ще получат линк за достъп след получено плащане.

Има възможност и за абонаментно плащане, което можете да използвате за медитация онлайн или на живо – до края на календарната година. Абонаментът за три медитации е 40 лв.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

     Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.      Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.        Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.