Медитация на реорганизирането и ефективността

Професионален аудио запис

Енергията на тази медитация подпомага: подобряването на професионалния имидж, хармонизирането на отношенията с колеги и партньори, ефективността и организацията на процесите,  внасянето на удоволствие, но и ред в работата, справянето с лекота с детайлите, информационния поток и множеството книжа, които ни заливат; осъзнаването на склонността да отлагаме старта на важни задачи; планирането на нещата така, че да остава достатъчно време за забавление и същевременно да не се преуморяваме от безкрайните служебни задължения.

Ако имате нужда да разграничите това да служите на другите в процеса на работата, от това да сте безнадежден работохолик; да умеете да намирате и прилагате практични подходи в хаоса от задачи; да се съсредоточавате лесно, да преодолявате тревогата и критичността, и просто да се отпускате и изключвате от непрестанната ежедневна въртележка от дейности; да виждате ясно нещата, да разбирате взаимовръзките в цялостната картина и да действате прецизно – тази медитация е точно за това.

Можете да чуете тази медитация на професионален запис, като заявите желанието си чрез формата за контакти по-долу.

Енергията на луна в Дева маркира арената, която има нужда от редактиране, реорганизиране и пречистване. Насочена е към трезвия разум, анализа, наблюдението, прецизните практически умения, постоянството, систематичния подход, високата ефективност, грижата на всички нива, физическото здраве, храненето и движението. Тя е умерена, спокойна и естествена. Периодът е идеален за свързване с тялото и неговите биологични потребности. Както и за пречистване и лечение на хронични заболявания, включително стрес, умора и безсъние.

В здравословен аспект луната в Дева може да повлияе благотворно на органите на цялата храносмилателна система, а също и на обмяната на веществата, нервната система и паметта, както и да редуцира теглото и да възстанови цикъла на естествените процеси в организма.

Моментът е подходящ да се погрижите за физическата си форма, да си съставите режим на здравословен начин на живот, да започнете лечебна диета и упражнения, да урегулирате крайностите и изтощението в процеса на работата, да се откажете от перфекционизма на всяка цена, да си дадете сметка за нуждата от почивка и да се освободите от безпощадно високите изисквания към самите себе си.

Луната в Дева подкрепя качества като: грижовност, наблюдателност, подреденост, паметливост, откриване на причините, аналитичност, практичност, ефективност, доверие в собствените способности. Както и улеснява работата в сфери като: счетоводството и финансите, материалните придобивки, професионалната среда и интериора, плановете и чертежите, високоорганизираните дейности, големите колективни предприятия, хранителната индустрия, здравеопазването, рехабилитацията, лечебните процедури, козметиката, физическите упражнения и спорта.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, празнуване, подчертаване, засилване, реализиране. Подходяща е когато луната е в земни знаци – Дева, Телец, Козирог, както и когато просто имате нужда от поставяне на нещата в ред във вашия живот.

Внимание! Тази медитация съдържа бинаурални звуци и не е подходяща за слушане докато шофирате или работите с машини.

Можете да чуете “Медитация на реорганизирането и ефективността”, налична на професионален запис, и да медитирате в удобно за вас време и място. Продължителност 54 минути. Можете да се възползвате от абонамент в рамките на 30 дена и да медитирате колкото пъти желаете. Използвайте формата за контакти по-долу, за да поръчате. Абонаментна цена: 29 лв.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.