Медитация онлайн

Новолуние в Телец

Искате да засилите качества като търпение, спокойствие, устойчивост и издръжливост, да се справяте със стреса на ежедневието и да управлявате с лекота материалните и финансовите дела. Да покажете, че сте практични и независими, че може да се разчита на вас и можете да доведете започнатите дела до успешен край, дори когато изникнат непредвидени обстоятелства. Да цените себе си повече и да не се притеснявате да покажете стойността си пред другите.

Желаете да се отдавате без чувство на вина на простичките удоволствия от живота – на насладата от хубавата кухня и интимността на любимия човек; да си давате повече време за себе си и за близките; да се погрижите за уюта на дома или градината. Да проявите здравословен егоизъм и да се обичате повече.

Медитация по новолуние в Телец е подходяща за това.

Луната е в знака Телец, новолуние, целеполагане. Елемент Земя. Активна е гърлена чакра.

Енергията на този период ще ви помогне да бъдете емоционално стабилни и последователни в чувствата. Да се доверите на себе си и собствената си сила. Да постигнете удовлетворение от делата си и да цените постиженията си. Да проявявате щедрост и просто да се радвате на живота.

Помага също да преодолеете страха от близост и докосване, от чувството на вина когато се отдавате на любими занимания или просто глезите себе си. Да пуснете стари, дълго наслоявани, болка и обида; да се разделите с фамилни модели, които не работят за вас; както и да оставите излишния инат и вредните привързаности. Помага да се освободите от страха от промяна; да придобиете цялостност и да следвате целите си неотклонно.

В здравословен план енергията на Телец управлява гърлото, врата, щитовидната жлеза и гласните струни.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, очистване, лечение на чувствата и тялото, обновяване, приемане, започване.

Тази медитация ще се проведе онлайн в платформата Zoom. Медитацията ще продължи около половин час. 

Кога: На 23 април 2020, четвъртък, от 18.00 до 18.40 ч.

Къде: Онлайн в платформата Zoom

Вход: Безплатно, след регистрация

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. След регистрацията ще получите линк за влизане в залата за медитация на имейла, който сте посочили. Моля направете вашата регистрация не по-късно от 22 април.

Въпроси, както и споделяне на вашия опит за това как е преминал процеса ще можете да отбележите в групата Медитация и ритуали на Мълчана вода във Фейсбук, която е пространство за хора, които обичат медитативната практика и обменят мнение и опит, свързани с медитацията. За да се регистрирате в групата натиснете тук.

 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.