Медитация на личната реализация

Теми на деня са зрелостта и мъдростта, придобити от опит. Усвояването на уроците на живота. Истинските предпоставки, за да се качите по стълбата на успеха. Днес можете да инвестирате енергията си в делата на материалната плоскост, да подходите стратегически и с отговорност. Да подсилите дейности, които кореспондират на вашата истинска цел в живота.
Фазата е новолуние в Козирог. Елемент Земя.

Подходящо е за работа върху: личното израстване и мотивация, амбициите, рационализацията, уменията за определяне и постигане на дългосрочни цели, лоялността, самоувереността и постигането на лични успехи, взимането на зрели решения, професионалните компетенции, реализация и имидж, постоянството в полагането на усилия и труд, придобиването на опитност и мъдрост в дадена сфера, устойчивостта, търпеливостта, увереността в личната стойност.

Също така днес можете да инвестирате в дълготрайността на връзките си, особено професионалните, залагайки на високи стандарти и дисциплиниран последователен подход.

Фазата подпомага процеса на дългосрочно планиране, стартиране на нови проекти и дейности в начална фаза.

В случая може да реши проблеми в областите: страхове да не бъдем пренебрегнати, да се чувстваме самотни, страхове да не сме прекалено емоционални, меланхолични или песимистични; да слагаме маската на студени и безпристрастни работохолици, когато отчаяно се нуждаем някой да ни прегърне и да се почувстваме обичани. Също да трансформираме прекаления материализъм, контрола и авторитарния подход.

В здравословен план е подходящо за лечение на костите, ставите и особено коленете, гръбнака и кожата.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, целеполагане, започване, набиране на сила, фокусиране, центриране.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.