Заклинания и наричания

50 ритуални карти

Питали ли сте се понякога какво би било, ако имахте малък наръчник с магически рецепти за различни ситуации? Нещо, което да е удобно за ползване,  практично и винаги под ръка при нужда?

Вече има такъв помощник.

Този уникален сет от 50 карти, с лесни за изпълнение, изпитани магически ритуали, ще ви вдъхнови не само да постигате желанията си по креативен начин, но и да засилите психическите си способности и да развиете вътрешния си поглед и интуиция за работа с фините енергии на света около вас. В тях ще намерите практически съвети как да използвате енергията на универсума, слънчевите цикли и лунните фази, влиянията и взаимовръзките, невидимо съществуващи в околния свят, за да сте удовлетворени и успешни и във всеки аспект на вашия живот:

 • Да привлечете любовта в живота си
 • Да възстановите семейната хармония и щастие
 • Да засилите чувствеността във връзката си
 • Да изчистите и защитите дома си от лоши влияния
 • Да си осигурите спокоен и пълноценен сън
 • Да се освободите от вредни навици
 • Да отворите път за благополучие и изобилие
 • Да привлечете нова работа и повече пари
 • Да дадете добър старт на вашия бизнес
 • Да се освободите от трудности и неуспехи
 • Да се свържете с извора на творческо вдъхновение
 • Да си изработите собствен талисман
 • Да засилите духовната и физическата си енергия
 • Да облекчите болки и страдания
 • Да си осигурите безпроблемно и сигурно пътуване

… и още много други!

В същината си магията е изкуство да накараш нещата да се случат, използвайки мощта на естествените природни сили. Магията е също да разбираме взаимовръзката на случващото се в живота ни и да въздействаме съзнателно на нагласите си и на средата, в която функционираме.

Към всяко заклинание има списък с необходими съставки и указания за изпълнение. Цветовете на свещите, видът на маслата, билките и минералите са подбрани с точно определена цел и имат специфично въздействие. Също така времето за изпълнение има значение – за оптимален ефект спазвайте указанията за работа в посочените дни от седмицата и фазите на луната.

Потенцията на магическата практика идва от силата на универсума. Тя работи с мощта на петте елемента – земя, огън, въздух и вода, както и с четирите световни посоки – север, юг, изток, запад. В синхрон е с жизнената мощ на растенията и земята, лунните и слънчевите цикли и естествените потоци в цялата природа. Задейства вътрешноприсъщата сила на човешкия ум и психичните ни способности, като ни дава достъп до други измерения и по-дълбоки нива на съзнание.

Заклинания и наричания 50 ритуални карти е издание, вдъхновено от животоутвърждаващата магия, практикувана от вещи жени и мъже по целия свят от най-ранни времена, като са адаптирани ритуали от Уика, Келтска, Природна магия и лично изпитани техники. Този проект стана възможен благодарение на хората, които повярваха в него и го подкрепиха с труда и уменията си.

А вие готови ли сте да започнете вашето магическо пътешествие?

Комплектът от 50 ритуални карти Заклинания и наричания е на цена от 89 лв.

Доставката е до 5 работни дни от приета поръчка.  Можете да направите своята заявка чрез бутона ПОРЪЧАЙ. На посочения от вас имейл ще получите информацията за плащането, което става авансово по банков път.

 

Комплектът от 50 ритуални карти Заклинания и наричания е на цена от 89 лв.

Доставката е до 5 работни дни от приета поръчка.  Можете да направите своята заявка чрез бутона ПОРЪЧАЙ. На посочения от вас имейл ще получите информацията за плащането, което става по банков път.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.