Заклинания и наричания

50 ритуални карти

Питали ли сте се понякога какво би било, ако имахте малък наръчник с магически рецепти за различни ситуации? Нещо, което да е удобно за ползване,  практично и винаги под ръка при нужда?

Вече има такъв помощник.

Този уникален сет от 50 карти, с лесни за изпълнение, изпитани магически ритуали, ще ви вдъхнови не само да постигате желанията си по креативен начин, но и да засилите психическите си способности и да развиете вътрешния си поглед и интуиция за работа с фините енергии на света около вас. В тях ще намерите практически съвети как да използвате енергията на универсума, слънчевите цикли и лунните фази, влиянията и взаимовръзките, невидимо съществуващи в околния свят, за да сте удовлетворени и успешни и във всеки аспект на вашия живот:

 • Да привлечете любовта в живота си
 • Да възстановите семейната хармония и щастие
 • Да засилите чувствеността във връзката си
 • Да изчистите и защитите дома си от лоши влияния
 • Да си осигурите спокоен и пълноценен сън
 • Да се освободите от вредни навици
 • Да отворите път за благополучие и изобилие
 • Да привлечете нова работа и повече пари
 • Да дадете добър старт на вашия бизнес
 • Да се освободите от трудности и неуспехи
 • Да се свържете с извора на творческо вдъхновение
 • Да си изработите собствен талисман
 • Да засилите духовната и физическата си енергия
 • Да облекчите болки и страдания
 • Да си осигурите безпроблемно и сигурно пътуване

… и още много други!

В същината си магията е изкуство да накараш нещата да се случат, използвайки мощта на естествените природни сили. Магията е също да разбираме взаимовръзката на случващото се в живота ни и да въздействаме съзнателно на нагласите си и на средата, в която функционираме.

Към всяко заклинание има списък с необходими съставки и указания за изпълнение. Цветовете на свещите, видът на маслата, билките и минералите са подбрани с точно определена цел и имат специфично въздействие. Също така времето за изпълнение има значение – за оптимален ефект спазвайте указанията за работа в посочените дни от седмицата и фазите на луната.

Потенцията на магическата практика идва от силата на универсума. Тя работи с мощта на петте елемента – земя, огън, въздух и вода, както и с четирите световни посоки – север, юг, изток, запад. В синхрон е с жизнената мощ на растенията и земята, лунните и слънчевите цикли и естествените потоци в цялата природа. Задейства вътрешноприсъщата сила на човешкия ум и психичните ни способности, като ни дава достъп до други измерения и по-дълбоки нива на съзнание.

Заклинания и наричания 50 ритуални карти е издание, вдъхновено от животоутвърждаващата магия, практикувана от вещи жени и мъже по целия свят от най-ранни времена, като са адаптирани ритуали от Уика, Келтска, Природна магия и лично изпитани техники. Този проект стана възможен благодарение на хората, които повярваха в него и го подкрепиха с труда и уменията си.

А вие готови ли сте да започнете вашето магическо пътешествие?

Комплектът от 50 ритуални карти Заклинания и наричания е на цена от 89 лв.

Доставката е до 5 работни дни от приета поръчка.  Можете да направите своята заявка чрез бутона ПОРЪЧАЙ. На посочения от вас имейл ще получите информацията за плащането, което става по банков път или с наложен платеж.

 

Комплектът от 50 ритуални карти Заклинания и наричания е на цена от 89 лв.

Доставката е до 5 работни дни от приета поръчка.  Можете да направите своята заявка чрез бутона ПОРЪЧАЙ. На посочения от вас имейл ще получите информацията за плащането, което става по банков път или с наложен платеж.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.