Техники и практики за енергийна защита

Мълчана вода организира мини-семинар Техники и практики за енергийна защита.

Периодът, в който се провежда семинара е съобразен с фазата и знака на луната и е подходящ за набиране на сила, допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, осветяване, разширяване, разгръщане, реализиране.

Тази среща е посветена на техниките и практиките за енергийна защита, като се стреми да ги резюмира, но без да се ограничава, в няколко основни области:
– Лична защита и защита на тялото
– Защита на дома и офиса
– Защита при пътуване, преместване и ползване на превозни средства

Методите на работа, които ще използваме в този мини-семинар са концентрация, визуализация, медитация, както и практически насоки за работа с амулети, талисмани, знаци, символи, благовония, кристали и други защитни инструменти.

Фокусът на темите, по които ще работим е:
– Защита на аурата/чакрите от чужда енергия;
– Създаване на персонален енергиен щит;
– Отблъскване на негативност, енергийни атаки;
– Защита на вещи, имущество, кола;
– Енергийно почистване и защита на мястото, което обитаваме или работим
– Синхрон с лунните цикли за по-ефективен резултат.

Семинарът е с продължителност 4 часа с кратки почивки и време за споделяне.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.