Водолеят - знакът на бъдещето и реформата - в намаляваща луна

Намаляващата луна ще подпомогне дейности от областта на Водолея като фокусира, отнеме и свие енергията там където е необходимо.

Тук ще разгледаме в резюме някои от основните теми на Водолея:

Една от най-съществените е работата с групите, клубовете, корпорациите и организациите. Водолеят представлява братството, равенството и демокрацията. Той управлява приятелските връзки и тези с общността. Затова ако искате да подобрите обществените и приятелските си взаимоотношения, сега е моментът. Тъй като говорим за намаляваща луна, то по-скоро е удачно да филтрирате и редуцирате тези връзки с оглед демократичността, качеството им и удовлетворението, което ви носят. Можете да направите преглед на кои хора, групи и общества помагате и да преоцените ефективността и смисъла на вашата помощ.

Нестандартното и общоприетото. Ако това е ваша контрадикция в живота, то може да я балансирате успешно при намаляваща луна във Водолей. Имате нужда да мислите „извън кутията”, да следвате по-нестандартен подход в работата или обратно, да редуцирате твърде абстрактните, революционни и ексцентрични концепции – сега е моментът. Използвайте тази енергия във ваша полза, там където е необходимо.

„Ъпдейт” на бъдещето. Подходящо е да поработите за бъдещи планове и инициативи, които могат да касаят вас пряко и/или хората около вас. Време за гениални и новаторски идеи как светлото бъдеще да се случи. Тук също можете да приложите филтъра на подобрение чрез отнемане и в случая чрез добро рационализиране. Това може да се отнася за всяка една важна област от вашия живот – от работа, проекти и изобретения, до взаимоотношения и контакти с приятели и по-широки кръгове от хора. Ако сте уморени от рутината и безсмисления разход на енергия за дадена работа, ако виждате недостатъци в организационната структура и култура на дадена общност, може да приложите технологии, иновации и рационализации, които да променят това. Пестеливостта също е добре дошла. 

Със същата сила можете да зачеркнете миналото, което е само една ненужна верига, която задържа вас и прогреса ви. Можете да се отървете от остарели модели на мислене, от назадничави подходи и методи и упадъчни традиции, които вече не ви вършат работа. Силата на периода е в освобождението. Освободете се от рутината, от ограниченията, от остарялото. И уважавайте реформите.

Сега можете да заложите на свободата. Свободата да бъдете каквито поискате, свободата да критикувате без последствия, свободата на словото, свободата да мислите извън рамките на допустимото, свободата да предизвиквате промяна.

Ако смятате че проявявате твърде много чувства и емоции, можете да редуцирате и тях или можете да ги пренасочите натам където виждате нов смисъл. За Водолея всички хора са равни. В този смисъл може по-добре се изявявате в група, отколкото индивидуално. Внимавайте това да не разочарова любимите ви хора.

Често загрижени за всички останали, забравяме за себе си. Време е да спрете да давате за другите, без да получавате за себе си.

В здравословен план не натоварвайте глезените, пищялите и кръвоносната система.

Доверете се на приятелите си да изцелят това, което ви тревожи в момента.

„Освободете съзнанието си и останалите ще ви последват”.

 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.