Пълнолуние във Везни - рафиниране на взаимоотношенията

Пълнолунието настъпва на 25 март 2024 в 9:00 ч. Полусенково лунно затъмнение. Луната е в знака Везни. Елемент Въздух. 

Това пълнолуние е известно още със следните имена, асоциирани с пролетта и събуждащата се за живот природа – розова луна, яйчена луна, луна на израстващата трева, рибна луна, луна на семето, пробуждаща се луна.

Днешният транзит носи потенциала за преценка и подобряване качеството на взаимоотношенията ни. Разбирането, че не всеки проблем може да бъде коригиран и не е необходимо.

Равновесието е ключова характеристика на периода. Възползвайте се от хармоничната енергия и дайте сила на вече стартирали проекти.

Медитация на равновесието – 24 март

Денят е подходящ за реализация на дейности, които изискват партньорство или работа с групи. Преговорите може да са успешни, ако разбираме гледната точка на опонента. Модерирането и фасилитирането ще са на високо ниво. Може да се засили чувството ви за справедливост и законност. Днес може по-лесно да разбирате и уважавате нуждите и желанията на тези, които се обръщат за помощ към вас. Ако се колебаете дали да членувате в някоя организация – сега можете да вземете правилното решение.

Красотата е на пиедестал във всяко едно отношение. Но да не забравяме, че всеки си има собствен вкус. Склонни сте да помислите за външния си вид, облеклото, прическата, маниерите. Ще потърсите хармония, цвят и стил в изразяването си. Подходящо е за декорация на дома и интериора, за покупка на аксесоари и козметични принадлежности.

Енергията е лека, флуидна и неутрално уравновесяваща. Като атмосфера може да бъде ветровито. По своето качество денят е светло-въздушен. Носи оптимизъм, радост, бърз интелект. Цветовете са бял, оранжево-жълт, златен, резеда.

Идеите (за регенерация) днес са посланици на вашата съкровена същност.

Денят е подходящ за творчески експанзии, писане и рисуване, също за общуване и придобиване на познания, откриване на подходящите учители, разкриване на истината, търсене и намиране на информация, предсказания и кармични прозрения. Това е време за сърфиране в света на идеите и концепциите. Но също на твърде много безпочвени приказки и клюки, лекомислие, непостоянство и незачитане на отговорностите.

Чувствителни са тазът, бъбреците и пикочният мехур. Има опасност от възпаления в тази област, от цистит и проблеми с бъбреците. Избягвайте натоварване на тазобедрените стави и интервенции, ако не са по спешност.

Мъдростта на елемента Въздух се проявява чрез вдъхновение, озарение, умствена и психическа работа, умствено стимулиране, философски ред, самоизследване и саморазкриване.

Активни са сърдечна и гърлена чакра. Можете да подсилите процеса като използвате благовония от лавандула, бензое, бергамот, градски чай, риган, ароматна смола и символи на Въздуха, като вятър, бриз, облаци, дъх, дим, вибрации.

Свържете се с енергията на вятъра /или бурята/ и й позволете да разсее облаците в ума ви, да ви даде яснота, познание, просветление, от което имате нужда, да ви пречисти и да отвори нови пътища във вашето същество, като ви освежи и зареди същевременно.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.