Програма на семинара "Номерологията - от А до Я"

Семинарът ще протече с теоретична и практическа части. Включено е време за въпроси и отговори по темите на деня. Практическата част обхваща изчисляване на личния хороскоп по съответните теми в продължение на целия семинар.

Всяка от представените теми ще бъде разгледана в подходящ хорариум на семинара, така че да е оптимална за нейното практическо усвояване от участниците.

Времетраене: 5 часа ефективно време и един час почивка
Кога: 22 февруари 2014, събота, от 11.00 до 17 часа, с 1 час почивка
Къде: София, ул. Дунав 63, ет.4, Студио Мълчана вода
Вход: 25 лв/човек – заплащане на място
Семинарът ще се състои при минимум 4 участника.
За информация и записване моля използвайте контактната форма тук.
 
Програма

На 22.02, събота:
Втори дял в номерологията: информацията от името.
Език, букви, цифрови съответствия.
Първи показатели на името:
Лично име: ключ, късмет, физика.
Бащино име: астросом, енергетика.
Фамилно име: наследственост. Егрегор. Ментална настройка.

За водещата
Казвам се Анелия Велинова.
Занимавам се с номерология от 25 години. Това е моята Пътека. Имам опит от стотици направени хороскопи и прогнози.
Научната ми работа в областта на философия на езика върху темата „Табу и евфемизми” шеметно отключи езотеричните ми търсения.
Изкарала съм курса Методът Силва при Панайотис Метаксатос, седем нива от курса по Универсална енергия при д-р Шу и общ курс по Норбеков за журналисти.
В професионалната си биография съм вписала експерт във външно-търговски фирми, журналист – единия от авторите и водещите на радио предаването „Линия” в радио НЕТ, преподавател на БЕ на деца и възрастни през други два езика, преводач, редактор на книги на български автори, съучастие в съставителството на антология за поезия, професионален четец и озвучител, куратор на национални изложби на млади художници, режисьор и мениджър на частна театрална трупа. От 1998 г. съм изпълнителен директор на фондация „Равностойно партньорство” – София.
 
Анелия Велинова, номеролог
 skype: aneli_veli  
 tel. 0899 354 979  
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

     Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.      Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.        Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.