Новолуние във Водолей - нестандартни и оригинални начинания

Новолунието настъпва на 4 февруари 2019 в 23.03 ч. в знака Водолей. Елемент: Въздух.

Като при всяка нова луна, използвайте периода, за да дадете тласък на абсолютно нови идеи, проекти и начинания.

Днес ще сме дружелюбни, общителни и широко скроени и с особено силно чувство за собствената си уникалност, оригиналност и дори ексцентричност. Новолунието във Водолей изведнъж ще наложи желание да се разделим с обикновеното и рутинното в живота. Ще погледнем нещата през нашите идеали, убеждения и принципи и ще поискаме да приложим нови подходи към тази визия – необикновени и нетрадиционни, но и с фокус върху напредъка.

Възможно е това да доведе до някои наистина оригинални хрумвания, които да задвижат начинания с изненадващ и за самите нас подход или сфера на действие. Може да се впуснем в обществена дейност, социални дела, наука или изкуство. Мащабни проекти в сферата на високите технологии или интернет може да ни се видят привлекателни, точно колкото и изследователски такива. Ще търсим истината или ще искаме, ако не да извършим сами, то поне да участваме като фактор в значима обществена промяна и прогрес.

Блестящ логичен ум, а не затормозяващи емоции; свобода, а не обвързващи чувства – са силата на деня.

Водолеят ще ни вдъхновява за работа с групи, приятелски кръгове, обществени дела, нестандартни идеи, идеалистични цели, множество контакти и дейности в сферата на духовното. Няма да ни харесват ограниченията от какъвто и да е вид. Само да не се окажем твърде дистанцирани от реалността. Ще преследваме мечтите си, особено ако са с ореола на служене на човечеството или пък разкриват дълбокия скрит механизъм на случването на нещата.

Цветът на деня е във всички оттенъци на светло синьото и синьо-бялото.

Не е удачно да стоим дълго време прави. Уязвими са прасците, има опасност от възпаление на вените. Да не прекаляваме и с мазнините и въглехидратите.

Подходящо е да заредим нови тотеми, като използваме прозрачни, светли и сини  скъпоценни камъни – лунен камък, халцедон, седеф, перли, светли опали, прозрачен и син топаз, циркон, кварцов кристал, аквамарин, светли сапфири, целестин, светъл лазурит.

Активни са теменна чакра и трето око. Подходяща е медитация за осъзнатост и фокусиране.

Внимание: периодът 24 часа преди новолуние е Тъмна луна и не е подходящ за взимане на решения и нови начинания. Използвайте Тъмната луна, за да се освободите от натрапчиви мисли, лоши навици или да напуснете хора, групи или общества, с които не намирате вече връзка.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.