Медитация при Новолуние в Риби-Пълнолуние във Везни

През март ни предстоят две затъмнения – едно слънчево и едно лунно, които създават специфичен коридор на затъмненията, който може да предостави решение на кармични въпроси, които са назрели и не търпят отлагане. Това е период на кардинално преосмисляне на житейски въпроси и пренасочване на курса в нова посока, която да доведе до корекция и разрешаването/приключването им.

Слънчевото затъмнение е по време на новолунието в Риби на 9 март, а лунното съответно по време на пълнолунието във Везни на 23 март.

Основните типове теми, които могат да се разрешат в този период са: интимните и семейните връзки, минали или настоящи; финансовите задължения и други договорни обвързвания, както и емоционалното и психическото ни здраве.

При пълното слънчево затъмнение, тези решения са провокирани от рационален тип обстоятелства, а при лунното затъмнение – повече от емоционален тип.

Във връзка с този специфичен период Мълчана вода ви кани на медитация новолуние Риби-пълнолуние Везни – две поредни издания, в които ще можем чрез медитативна практика да подкрепим решението на лични въпроси, които са важни за нас в момента, като дадем или отнемем енергия, според желанието и нуждите ни.

Двете медитации* ще се проведат съответно по време на новолунието и на пълнолунието през март, както следва:

На 9 март от 19.30 ч. – Новолуние в Риби. Насоки по темата: Мечтателност, идеализъм, свръхчувствителност и зависимости. Нуждата от обич и трудното изразяване на чувства. Сблъсъкът между идиличните представи и реалността. Страх от уязвимост. Състраданието, саможертвата и служенето на другите, с изявени безкористност, алтруизъм и благотворителност. Дейности свързани с изкуство, естетика, музика или меценатство, а също с окултизъм, духовни теории и мистика. Контактуване на ниво чувства, усещане, интуиция и дори хипотези. Период за лечение, търпение и грижа. 

На 23 март от 19.30 ч. – Пълнолуние във Везни. Насоки по темата: Подобряване на партньорски и бизнес взаимоотношения, правни дела, членство в организации и групи, писане и обучение, творчество. Естетика, хармония и стил в изразяването. Дейности свързани с изкуство, музика или меценатство. Умствена и психическа работа, философски ред, самоизследване и саморазкриване. Работа с чувството за хармония, баланс и колебливост; разбиране и зачитане на собствените нужди, приемане и изразяване на собствената красота и естественост, умението за разговор и изслушване, уважаване на чуждото мнение и други гледни точки, развиване на отношението “аз-ти” във всички аспекти. 

Домакин на медитациите новолуние Риби-пълнолуние Везни ще бъде Сугестопедичен център Easy Way, София, ул. „Граф Игнатиев“ 12, ет.3.
Пакетна цена за двете медитации 18 лв., които могат да бъдат платени при първото посещение.
Всяка отделна медитация е 10 лв., ако предпочитате да дойдете само на една от тях.
Водещ: Александрел

*Медитацията ще продължи около един час ефективно време, плюс време за споделяне в зависимост от големината на групата. Обща продължителност около час и половина.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника, като предварителното записване е задължително. За потвърждение за участие моля използвайте контактната форма тук.

Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.

Още за медитациите през март можете да видите тук.
Както и във фейсбук страницата на Мълчана вода.


Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.