Mедитация Нарастваща луна в Овен


Медитация водена с глас*

Луната е в Овен, нарастваща луна – първа четвърт

Периодът е подходящ за работа с личната ни сила, волята, персоналното излъчване и харизмата. Време за взимане на лични решения, за индивидуална изява и инициативност. Ако искате да засилите тези черти – сега е моментът.

Удачно е също за трансформиране на неефективното упорство, ината, нервността и нетърпението. Можете да опитате да сте по-мили и толерантни към себе си и да се откажете от постоянните вътрешни осъждания, напрежение и размисъл кой как се чувства около вас. Време е за разтоварване от сериозността, за радост и игра с вътрешното дете.

Нарастващата луна в Овен е изключително подходяща за довършване на неща, които вече сте започнали, но искате да внесете нов елемент в тяхната реализация; тя може да даде тласък и на изостанали проекти и дейности, за които ви е трябвало повечко енергия – неща в сферата на личностното развитие, лидерството, новаторството, иновациите, експерименталните области, нестандартната реклама, съревнователни и състезателни инициативи, неправителствените организации или независимите творчески проекти.

Днес е време за дейности, които са ви по сърце, които ви вдъхновяват истински и извират от самата ви същност. Можете да потърсите нов фокус на вашите желания. Може да се осветят области, относно които сте имали нужда от яснота и увереност, за да предприемете действие.

Активни са теменна и коренна чакри. Подходящи са медитации, изпълнени с лице на юг. Изключително мощни днес ще са огнените и слънчевите визуализации – можете да ги използвате за цялостно зареждане, за активиране на жизнената и творческата енергия, както и за лечение и трансформации на негативни енергии.

В здравословен план са чувствителни главата, очите и носа. Подходящо е за енергийно лечение на главоболие, мигрена, проблеми със зрението или синусите.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, празнуване, подчертаване, засилване, реализиране.

* Медитацията ще продължи около час ефективно време, плюс време за споделяне.
Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.
Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.