Медитация Намаляваща луна в Скорпион

Акцентът е свързването с нашите най-значими партньори, кармичните взаимоотношения, сексуалността, зависимостите, ревността, чувството на вина във връзките и табутата. 

Лунната фаза е последна четвърт  и нейната енергия е подходяща за довършване, прецизно приключване, намаляване, подобряване чрез отнемане, свиване, сбогуване.

Луната е в Скорпион. Елемент Вода.

Фазата последна четвърт до тъмна луна в Скорпион е време за трансформации, за дълбоко свързване с неосъзнати, но мощни аспекти на личността ни; подпомага кардиналната промяна на нашите мисловни конструкти, изчиства ненужното на всички нива, възстановява и опрощава. Предоставя достъп до скритите ни ресурси, дарява и засилва качества като вътрешна сила, проникновение, самодисциплина, устойчивост, отстояване на себе си, наблюдателност, проницателност и фокусираност.

Луната в Скорпион може да спомогне също свързването ни с и разбирането на нашите най-значими партньори – както на духовно, така и на сексуално ниво. Дава различни и понякога неочаквани инструменти за работа с дълбоки емоционални и всепоглъщащи връзки, сексуалното ни изразяване и приемане, както и управление на вътрешните ни кризи и саморазрушителни импулси. Помага да се отърсим дълбоки страхове и зависимости.

Мъдростта на елемента Вода ще ни помогне да работим с вътрешното познание, скрития огън, сексуалността и сексуалните връзки, сънищата, интроспекцията, приливите и отливите, изцелението, магичността и тайните умения.

Фазата последна четвърт подпомага процеса на финализиране на дейности, които са почти в своя край, като свива енергията и я ориентира към завършек и покой. Сега е моментът за освобождаване от натрапчиви импулси, ревност, скрити разрушителни наклонности, вътрешно напрежение, чувство на вина, преекспонация на преживявания от миналото. Това може да стане чрез внезапни озарения, катарзис и очистване. Енергията при луна в Скорпион има склонност да се насочва в дълбочина и понякога е безпощадна. Душата е предизвикана да се срещне със своите табута. По различни начини можем да осъзнаем или преживеем екзистенцията на началото и края – цикличността на тази реалност.

В здравословен план периодът последна четвърт в Скорпион може да повлияе благотворно дейността на отделителната и половата системи, включително дебелото черво и пикочния мехур, менструацията и либидото.

Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.

Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие предварително, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

     Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.      Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.        Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.