Mедитация на автентичния Аз

Медитацията ще се проведе на живо на 12 юли 2020, неделя, от 18.00 до 20.00 ч.

Вложете енергията от тази медитация да се освободите от ограниченията и всичко, което ви пречи да напредвате към собствената си цел. Да реорганизирате и пренасочите жизнената си сила си в желаната посока. Сега можете да се разделите с всичко, което ви пречи да сте своето автентично Аз; да се свържете със своята идентичност и своята мисия.

Време да преоцените своите най-големи битки. Заслужават ли си?

Удачно е за трансформиране на неефективното упорство, ината, нервността, агресията и нетърпението. А също и за застоя, еднообразието и отегчението.

Сега можете да се откажете от нещо в името на по-висша цел. Преценете къде трябва да освободите контрола и да спрете да упорствате.

Луната е в Овен. Елемент Огън.

Намаляващата луна е подходяща за дейности, които са към края си и които искат специално внимание при завършването си, включително сила или защита.

Може да довършите изостанали проекти, за които ви е трябвало повече енергия – неща в сферата на личностното развитие, лидерството, новаторството, иновациите, експерименталните области, нестандартната реклама, съревнователни и състезателни инициативи, неправителствените организации или независимите творчески проекти.

Времето е подходящо за изчистващи процедури – физически и духовни. Използвайте лунната енергия, за да се освободите от излишни килограми, вредни навици, тягостни взаимоотношения, страхове или негативизъм.

Инвестирайте енергията на тази медитация, за да прекратите успешно зависимости или да си направите защита – лична или на територията, в която сте активни.

В здравословен план може да се повлияят главата, темето, очите и носът. Не ги претоварвайте, възможни са мигрени, главоболия, проблеми със синусите или конюнктивити.

Медитацията* е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, пречистване, завършване, трансформиране.

Тя ще продължи около един астрономически час, като е предвидено и допълнително време за увод и излизане от процеса.

Кога: На 12 юли 2020, неделя, от 18.00 до 20.00 ч.

Къде: София, ул. Париж 7, Студио Мълчана вода

Вход: 15 лева.

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. Местата са ограничени и предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие до 10 юли, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 5 участника.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

 Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.