Медитация на Трансформацията и свободата

Енергията на тази медитация ще ви помогне да изразявате индивидуализма, личната си мотивация и свободолюбието си, както и дейности свързани с общности, групи за личностно развитие, глобални мрежи, високи технологии, интернет и комуникациите.

Време за гениални и новаторски идеи как светлото бъдеще може да се случи. Това се отнася за всяка една важна област от вашия живот – от работа, проекти и изобретения, до взаимоотношения и контакти с приятели и по-широки кръгове от хора. Ако сте уморени от рутината и безсмисления разход на енергия за дадена работа, ако виждате недостатъци в организационната структура и култура на дадена общност, може да се фокусирате върху технологии, иновации и рационализации, които да променят това.

Нестандартното и общоприетото. Ако това е ваша контрадикция в живота, то може да я балансирате успешно при тъмна луна във Водолей. Имате нужда да мислите „извън кутията”, да следвате по-нестандартен подход в работата или обратно, да редуцирате твърде абстрактните, революционни и ексцентрични концепции – използвайте тази енергия във ваша полза, там където е необходимо.

Водолеят представлява братството, равенството и демокрацията. Той управлява приятелските връзки и тези с общността. Затова ако искате да подобрите обществените и приятелските си взаимоотношения, сега е моментът. Тъй като говорим за тъмна луна, то по-скоро е удачно да филтрирате и редуцирате тези връзки с оглед демократичността, качеството им и удовлетворението, което ви носят. Направете преглед на кои хора, групи и общества помагате и преоценете ефективността и смисъла на вашата помощ.

Можете да се отървете от остарели модели на мислене, от назадничави подходи и методи и упадъчни традиции, които вече не ви вършат работа. Силата на периода е в освобождението. Освободете се от рутината, от ограниченията, от остарялото. И уважавайте реформите.

Заложете на свободата. Свободата да бъдете каквито поискате, свободата да критикувате без последствия, свободата да мислите извън рамките на допустимото, свободата да предизвиквате промяна.

Ако смятате че проявявате твърде много чувства и емоции, можете да редуцирате и тях или можете да ги пренасочите натам където виждате нов смисъл. За Водолея всички хора са равни. В този смисъл по-добре е да се фокусирате върху взаимодействията ви в група, отколкото индивидуално.

Енергията днес помага също да преодолеете страха от ангажиране и близост, консерватизма и сдържаното поведение, както и да се сбогувате с предразсъдъците; да сте отворени към чуждо мнение и алтернативи в подходите.

В здравословен план Водолей управлява глезените и прасците, схващанията, спазмите, крампите, разширените вени и циркулацията на кръвта.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, фокусиране, трансформиране, подобряване чрез отнемане, прекратяване, спиране.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.