Медитация Изцелителят в мен

Онлайн и на живо

Медитацията адресира областта от живота ти, в която имаш способността да виждаш отвъд илюзията на реалността; както и в която се разкриват много от твоите таланти, но и където страдаш от заблуди и объркване. Това е територия на предизвикателства, която можеш да овладееш чрез усвояването на мистични техники и практики и където достигаш до съзнанието, че всички сме едно цяло. Тук са и даровете изпратени свише, които идват чрез другите хора, с които ни среща животът.

Тази медитация използва визуализации с елемента Вода и е подходяща за ритуални практики свързани с пречистване, изцеление и трансформация.

Медитацията е за теб, ако искаш да:

 • Осъзнаеш силата на чувствата си;
 • Осветлиш причините за чувствата и емоциите си;
 • Се освободиш от страхове, негативизъм и пристрастявания;
 • Трансформираш самозаблудите, самосъжалението и бягството от реалността;
 • Насочваш коректно своето съчувствие и състрадание и да поставяш граници;
 • Се пречистиш физически и духовно;
 • Постигнеш вътрешен баланс и умиротворение;
 • Засилиш интуицията си;
 • Структурираш и организираш своя необятен потенциал;
 • Използваш интроспекцията за дълбоко себепознание;
 • Запомниш сънищата си и да разбираш посланията им;
 • Се свързваш с фините нива, за да постигнеш вътрешно проникновение и лекуващо равновесие.

Фазата е пълнолуние и е подходяща за реализиране, осветяване, осъзнаване, разширяване, подобряване чрез допълване, празнуване.

Луната е в Риби. Елемент Вода. Активни са теменна чакра и трето око.

Подходящи теми за работа по време на медитацията са: 

Да преодоляваме чувствителността си и да изразяваме по-лесно емоциите си, без страх че ще станем уязвими. Да показваме обичта си, както и да заявяваме нуждата си от обич, естествено, без притеснение и без драматизъм. Да превъзмогваме свръхсензитивността си към настроенията, мислите и преживяванията на другите около нас; както и зависимостта от чувствата си към определени хора.

Да подхранваме женската страна на нашето същество и нейната способност за закрила, грижа и изцеление, като същевременно се освободим от тревогата и безпокойството. Да сме по-толерантни, приемащи и разбиращи, като се разделим с чувството за разочарование и поражение.

Да засилим качества като богато въображение, творчески поглед и естетически вкус. Да проявяваме лечителските и магическите си способности, които знаем че притежаваме дълбоко в себе си. Да се доверим на вътрешния си лечител!

Енергията на луна в Риби има склонност да прави сетивата ни свръхчувствителни. Помага да погледнем отвъд действителността, във фините причини на нещата, като показва и алтернативи за бъдещето. Може да доведе до ясно вникване в душата на хората около нас, желание за съпричастност и подкрепа, както и до спонтанни изцелителни осъзнавания. Пълнолунието в Риби може да спомогне за постигането на вътрешен мир и хармония, като ни покаже целостта на ситуацията и ни помогне да я разберем и приемем.

Мъдростта на елемента Вода улеснява работата с вътрешното познание, вдъхновението, съкровените емоции, сънищата, интроспекцията, интуицията, творческата енергия, майчинската грижа, магичността и тайните умения.

В здравословен план е подходящо за лечение на настинки, проблеми с ходилата, лимфната система, както и отравяния, зависимости и токсикация.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.  Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.   Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.    Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.