Чакра на третото око

Елемент: Светлина
Прояви на стрес и болести: Егоистично поведение, арогантност, мании, илюзии, заблуди, лъжи, робуване на безпочвени теории, повторение на несъзнавани модели на поведение, главоболия, трудна концентрация, безсъние, болести на синусите, очите и ушите.
  • Концентрирайте се върху индиговия цвят във вътрешното си виждане. Съсредоточавайте се в третото око.
  • Изучавайте езотеричните символи и философиите, свързани с тях. Използвайте ги за медитация.
  • Запалете свещи. Концентрирайте се в синята част на пламъка. Затворете очи. Визуализирайте този пламък във вашето трето око.
  • Създайте си мисъл-форми, които са свързани с реализация на целите ви. Изпълнете с енергия проектите си. Визуализирайте и медитирайте върху тях.
  • Слагайте малки кристали на челото си, в областта на синусите или очите, за да ви помогнат за насочване на лечебните енергии.
  • Използвайте минерали като тъмен лазурит, турмалинов кварц, син сапфир, лабрадорит, тъмен аквамарин.
  • Палете благовония, които да подсилят ефектите на медитацията, като сандалово дърво, жасмин, тамян, смирна.
  • Събирайте и носете бижута-символи. Наречете ги за определени цели. Направете си ритуали за посвещаването им и ги носете церемониално. Почувствайте промените във вас.

Медитативна практика за баланс на жизнената енергия
Медитации в цветове и чакри
Медитации с четирите елемента
Ин – Ян медитации

Техника: визуализация и концентрация; водена с глас.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.