Чакра на слънчевия сплит

Елемент: Огън
Прояви на стрес и болести: Умствена преумора, нервни дисфункции, мании, депресия, чревни смущения, лошо кръвообращение, чернодробни заболявания.
 
Какво можете да направите за баланс:
 
Нанизвайте мъниста – използвайте само хубави цветни мъниста. Нижете бавно, съсредоточавайте се върху всяко мънисто. Ако сте свръхчувствителни или нервни, използвайте само един цвят и не правете шарки. Нанизвайте и разнизвайте.

Използвайте изкуството, за да създадете интересни рисунки или драсканици. Смесвайте цветовете, опитвайте с различни материали, експериментирайте визуално. Наслаждавайте се на работата си.

Идете на разходка в слънчев и ясен ден. Свържете се визуално със заобикалящите ви предмети. Вижте фините разлики в природните цветове.

Смейте се повече.

Надписвайте хартиени листчета с целите и резултатите, които искате да постигнете, и качествата, които искате да затвърдите, за да го направите. Вземете огнеупорен съд и изгорете листата, за да освободите енергия за вашите цели. По същия начин процедирайте и за пречките. Освобождавайте по време на намаляваща луна. Привличайте по време на нарастваща луна. Празнувайте и лекувайте по време на пълнолуние.

Отделете време, за да аранжирате; внимателно и церемониално аранжирайте листа, камъни, корени, цветя.

Медитирайте и спете повече.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.