Чакра на гърлото

Елемент: Звук
Прояви на стрес и болести: Трудно общуване и изразяване, затваряне в себе си, хипервентилация, бъбривост, заекване, себичност, чувство за собственост, проблеми на дихателните пътища, възпаления на гърлото, проблеми със слуха.
  • Пейте мантри. Например ОМ и по-ниски гласни звуци, за да отворите изразителните комуникативни енергии.
  • Пейте, тананикайте, свирете с уста, викайте, крещете, смейте се. Изразявайте себе си на глас без задръжки.
  • В ясните дни лежете по гръб на открито. Съзерцавайте небето. Дишайте с отворена уста. Поемайте необятната енергия и се изпълвайте с ведрината на този небесносин цвят.
  • Пишете писма. Водете си дневник. Записвайте чувствата си, мненията си, давайте простор на идеите си.
  • Слушайте приятна музика. Хармонизирайте се с нея. Упражнявайте височината на гласа си.
  • Пийте на малки глътки хладни ментови чайове. Дъвчете ментови листа или градински чай.
  • Направете си колекция от минерали. Избере тези в синята гама. Сложете ги в голямата купа и медитирайте върху енергията им. Свържете тази енергия с гърлената чакра.
  • Носете лазурит, тюркоаз или син топаз близо до гърлото.
  • Престрашавайте се да говорите пред публика. Водете конструктивни дебати. Слушайте активно събеседниците си.
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.