Тъмна луна в Козирог

Започва периодът на Тъмната луна – 24 часа преди новолуние. Тъмната луна /от 09.11 ч. на 14 януари до 09.11 ч на 15 януари, когато е часа на Новолунието/ сега е в знака Козирог.

Времето е подходящо за изчистващи процедури – физически и духовни. Сега можем да използваме лунната енергия, за да се освободим от излишни килограми, от вредни навици, от тягостни взаимоотношения, страхове или негативизъм.
Можете да погледнете във вашата сенчеста страна и да поработите с вътрешните си демони. Земната енергия на Козирога ще ви даде необходимата трезвост, стабилност, аналитичност и безпристрастност, а също и упоритост, ако сте се заели с трудна част от вашата същност.

Чувствителни са коленете, костите, ставите и кожата. Избягвайте всякакви интервенции в тези области. Не натоварвайте гръбнака. Благотворно е да почистите и подхраните кожата. Избягвайте солената храна.

Подходящо е за ритуали, които са свързани с елемента Земя. Например заравяне в земята на лист, с написани неща, с които искате да се разделите.

Медитациите с цел лечение са особено мощни сега. Можете да се заземите, като оставите излишните енергии да изтекат от тялото и да се неутрализират в Земята. Активна е коренната чакра.
Цветовете на периода са кафяво, зелено, златно, черно.

Не започвайте нищо ново сега. Не търсете активност. Благоприятно е да приключвате нещата. Релаксирайте и си почивайте. Направете дълбока връзка със себе си.

Съдържание

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.