Теменна чакра

Елемент: Мисъл
 
Прояви на стрес и болести: Свръхактивност, творческо изтощение, психическо изтощение, общо понижена устойчивост, неотстъпчивост, обезверяване, автоимунни заболявания, мигрени, нервно напрежение.
 
Какво можете да направите за баланс:
 
Танцувайте, движете се с музиката. Усетете всичките си мускули в хармония с музиката. Нека Духът се движи през вас.

Запалете благовоние от лавандула и свещ в нежно лилаво. Сложете около нея планински кристали. Намалете осветлението и съзерцавайте отблясъка на пламъка в кристалите. Концентрирайте се в теменна чакра. Когато свършите вземете кристалите с вас в спалнята или ги оставете в банята, за да ви зареждат когато се къпете или спите.

Вземете със себе си флуорит когато си лягате. Намислете си желание и го поставете под възглавницата. Може да го поставите и в малка торбичка с див пелин, за да се изпълнят желанията ви.

Намерете стари ритуални книги. Правете ритуали за себеблагославяне, връзка с духовните ви пътища, контакти с висшия Аз и благоденствието на планетата и човечеството. Осъзнавайте висшите истини.

Направете кръг от кристали и аметисти. Вземете пет от тях и ги посветете на четирите елемента и Духа. Разположете ги в съответните посоки и центъра. Призовете духовните си водачи и помощници, за да общувате с тях и да ви напътстват.

Работете с групи от хора, които познавате и на които се доверявате. Споделяйте енергията и правете заедно духовни практики и ритуали.

Още за ритуалните практики и как да зареждате талисмани можете да научите тук.

 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.