Пясъчен оракул

Пясъчен оракул ©

Какво е Пясъчен оракул

Пясъчният оракул е вашият личен помощник за намиране на отговори, прозрение, вдъхновение и изцеление. Той представлява символна система на разположението на чакрите, които управляват нашето физическо, емоционално, ментално и духовно тяло. Чрез избора на определени чакри, вие можете да активирате енергията в съответните сфери на влияние във вашия живот, за да ги променяте, балансирате и лекувате.

Пясъчният оракул е и ценен помощник във вашата медитативна практика. Избирайки чакри и сфери на въздействие, вие можете да насочвате вашата енергия чрез медитация към решаване на съответен проблем; създаване, засилване, намаляване, прекратяване или лекуване на дадено състояние – било то на физическо, емоционално, ментално или духовно ниво, касаещо минало, настояще или бъдеще.

Как да ползваме Пясъчния оракул

Можете да ползвате Пясъчния оракул винаги когато имате необходимост да помислите над някакъв въпрос, който е важен за вас в момента; винаги когато искате съвет от духовната си същност или просто когато имате нужда от фокусиране и концентрация.

Осигурете си комфортно място, където няма да ви безпокоят. Можете да пуснете и подходяща музика за медитация, да запалите благовоние.

Изсипете пясъка в кутията. Изравнете го с шпатулата. Подредете върху него във вертикален ред символите на седемте чакри, като отбележите коя е теменната чакра и коя е коренната чакра, за да знаете в каква посока е възходящият ред на чакрите.

Помислете върху въпроса или ситуацията, която ви вълнува и която искате да разрешите или подобрите. Можете да вземете малък лист хартия и да запишете накратко този въпрос.

Определете кои са чакрите, които имат отношение към поставения проблем или ситуация. Ползвайте схемата „Аспекти на чакрите” или други статии в сайта на Мълчана вода www.malchanavoda.com за повече информация за сферите на действие на чакрите в нашия живот.

След като определите чакрите, които имат най-силно влияние върху дадения въпрос, изберете една от тях, която смятате, че е основна за решаване на въпроса.

Вземете една свещ, пробийте сгънатия лист хартия с написания въпрос, пъхнете свещта през отвора в листа и ги поставете заедно в пясъка в символа на чакрата, която е основна за решаване на въпроса. Поставете свещи и в останалите чакри, които смятате, че са съпътстващи за решението на въпроса. Запалете последователно свещите, които сте поставили.

Отпуснете се и наблюдавайте пламъка. Освободете мисълта си и просто наблюдавайте горенето. Свържете се с енергията на огъня и се оставете на усещането. Оставете свещите да изгорят докрай – те ще изгаснат сами в пясъка. Забележете коя свещ изгаря последна – обикновено това е чакрата, която е наистина основна при решаването на вашия въпрос. Можете да затворите очи и да продължите с медитация по ваш избор – кратка или по-продължителна, според вашето желание.

Концентрацията и медитацията ще ви помогнат в насока, която идва от вашата вътрешна мъдрост. Доверете се на интуицията и вътрешния си съветник. Можете да си запишете вашите впечатления след медитацията, след време да ги прегледате отново и ако имате нужда – да продължите да медитирате върху дадения въпрос.

Можете да поканите и „наблюдатели” за вашата медитация. Наблюдателите са хора, които ви помагат със засилване на енергията в конкретните чакри, като просто медитират заедно с вас. Това може да са ваши близки и приятели, но може и да са хора, озовали се на точното място в точното време. Не е задължително да разказвате какъв е въпросът, върху който медитирате. Достатъчно е да имате взаимно доверие и желание да изпълните процеса заедно.

Пясъчният оракул е подходящ и за групова медитативна практика, за засилване и акумулиране на енергия при решаване на даден проблем, а също и за изцеление и пречистване на физическо, емоционално, ментално или духовно ниво.

 

Какво съдържа Пясъчният оракул

Пясъчният оракул е изработен само от висококачествени естествени материали. Той съдържа фин морски пясък от българското Черноморие; символи на седемте чакри, изработени от седеф; десет малки восъчни свещи; дървена шпатула за изравняване на пясъка; брошура с упътване за работа.

Пясъчният оракул е опакован в луксозна дървена кутия, изработена в България, която е удобна за съхранение и пренасяне при пътуване, така че да бъде винаги на ваше разположение.

Размери на кутията: дължина 22.5 см, ширина 11.5 см, дълбочина 6 см

 

Пясъчния оракул можете да поръчате само с предварителна заявка.*
За въпроси, мнения и коментари пишете на office@malchanavoda.com
Използвайки Пясъчния оракул, вие се съгласявате с Общите условия за ползване, предоставени ви при поръчката, чрез сайта на Мълчана вода www.malchanavoda.com

Пясъчен оракул© е авторска разработка на Мълчана вода. 

*Този артикул не се предлага вече.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.