Новолунна медитация във Водолей

Медитация в малка група, водена с глас*

Искате да засилите интуицията си, свободно да изразявате индивидуалността и дори ексцентричността си, да отстоявате независимостта си и с лекота да навлизате в нови интелектуални територии; искате да заявявате идеалите си и да ги следвате без колебание, да повишите умението си да се концентрирате върху важните неща без да се разпилявате, както и да балансирате между нуждата от свобода и отговорностите; да постигате обмен в духовните си връзки, без да губите връзка с реалността. Искате да развиете чувството си за обективност, чувството за хумор и лекота в изразяването, да създавате приятелства, контакти и принадлежност към общества и групи.

Медитация при новолуние във Водолей е подходяща за това.

Луната е в знака Водолей, новолуние, целеполагане.Елемент Въздух. Активни са теменна, коренна чакра и трето око.

Енергията при новолуние във Водолей ще ви помогне да изразявате индивидуализма и новаторските идеи, личната си мотивация и свободолюбието си, както и дейности свързани с общности, духовни групи, глобални мрежи, високите технологии, интернет и комуникациите.
Помага също да преодолеете страха от ангажиране и близост, консерватизма и сдържаното поведение. Помага да сте отворени към чуждо мнение и алтернативи в подходите.

В здравословен план енергията на Водолей управлява на глезените и прасците, схващанията, спазмите, крампите, разширените вени и циркулацията на кръвта.

Мъдростта на елемента Въздух ще ви помогне да работите с вдъхновението, творческите идеи, категоризираното знание, философиите, самоизследване, умственото стимулиране и интелекта, интуицията, оригиналните решения, озарението и идеите свише.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, очистване, лечение на чувствата и тялото, обновяване, приемане, започване.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.