Медитация само за жени

Периодът е нарастваща луна и е подходящ за набиране на сила, допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, осветяване, разширяване, разгръщане, реализиране.  

Луната е в Близнаци. Елемент Въздух.

 

Тази медитация е посветена на регулирането на месечния цикъл на жената спрямо лунния. От древни времена е известно, че женският месечен цикъл се влияе от лунната енергия. Ако искаме да сме здрави и витални, мензисът е добре да протича в съответствие с естествената природна цикличност. За хармоничен цикъл се смята този, който започва на новолуние. Ако е твърде изместен спрямо тази лунна фаза, то той е нехармонизиран спрямо луната. Тази медитация има за цел да подпомогне и стабилизира неговото естествено природно протичане съгласно лунната фаза. 

Медитацията ще започне с кратка теоретична част,  в която ще обсъдим какво означава месечния цикъл да отговаря на лунния и защо това е важно за нас като жени.

За да подсилим фокусирането на енергията ще използваме предмет от естествен материал, който ще заредим със съответното намерение. Можете да вземете любимо бижу, например пръстен, обици, колие, гривна или друго, направени от злато, сребро или друг благороден материал. Идеално е ако има инкрустиран естествен камък. А можете да си донесете само скъпоценен камък или друг естествен минерал. Важно е да харесвате бижуто или предмета и да се чувствате свързани с него. Уверете се също така, че не е носено преди това от друг човек. Ще отделим време за изчистване на предмета и зареждането му с енергия за съответната цел.

По време на медитацията ще се съсредоточим върху чакрите, които влияят на нашата женска сакрална същност, за да балансираме онази част от нас, която е свързана с женската ни цикличност.

 

Медитацията е в група, водена с глас. Продължителност на събитието около 2.5 часа, включително теоретичната част.
 
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.