Медитация Различният комуникатор

На 8 май 2016, неделя, Мълчана вода ви кани на медитация Различният комуникатор –  знакът Близнаци.

Лунната фаза е подходяща за набиране на сила, допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, осветяване, разширяване, разгръщане, реализиране.

Луната е в Близнаци. Елемент Въздух.
Подходящи теми за работа: да управляваме ефективно процесите на общуване, като си позволяваме просто да наблюдаваме другия, да проявяваме благосклонност към чуждата гледна точка, като оставаме свързани със своята позиция и я отстояваме; да сме емпатични и отдадени в комуникацията си; да бъдем общителни, позитивни, остроумни и с лекота да говорим и изслушваме, без нервност или нерешителност, или пък да не сме толкова сериозни и да имаме по-игрив подход към житейските ситуации.
Време да се отърсим от трескавото препускане по ежедневните коловози, като се наслаждаваме на разнообразието на живота, но същевременно оставаме фокусирани върху своите интереси; да си позволяваме конструктивна промяна, чрез ясна визия и доверие в интелектуалния подход.

Подходящо е за повишаване на общата енергия на тялото, за концентрация при учене и логически анализ, за разбиране на различни гледни точки, за постигане на хармония на ума, усет за такт, наблюдателност и приемане на момента, за подобряване на отношенията с братя, сестри и съседи.

Утвърждение за периода нарастваща луна в Близнаци: Аз привличам правилните връзки в живота си и хора, които ме разбират и обичат. С лекота получавам и споделям необходимата информация.

Нарастващата луна подпомага процеса на развитие на вече започнати неща и ги води към реализация. Когато е в Близнаци е удачно за дейности свързани с обучение, писане, говорене, изслушване, преподаване и интелектуален труд, а също и с намиране на източници на фактическа информация, работа по печатни издания, интернет и кратки пътувания.

В случая може да реши проблеми в областите: страх от общуване с другите, трудно възприемане на чужда гледна точка, нездраво любопитство, словесни измами, повърхностност, нервност и нерешителност в контактите.


В здравословен аспект
може да повлияе благотворно на ръцете, китките и раменете, както и на белите дробове, дишането и нервната система.


Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : 8 май 2016, неделя, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде : София, бул. Мария Луиза 58, Мандала Център
Вход: 10 лева.

Водещ: Александрел

За информация и записване можете да използвате контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Линк към събитието във фейсбук.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

 Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.