Медитация на себеприемането

Онлайн и на живо

Медитацията ще се проведе на 11 май едновременно присъствено и онлайн от 19 часа лятно часово време за България (Eastern European Time (EET), UTC +3)

 
Периодът е Тъмна луна и неговата енергия е подходяща за фокусиране, завършване, свиване, приключване, спиране, трансформиране и защита. Луната е в знака Телец.
 

Енергията на тази медитация подпомага: осъзнаване на личните нужди, отстояване на собствените граници, изграждане на себеуважение и себеприемане. Тъмна луна в Телец ще ни помогне да разбираме и уважаваме своята чувственост и телесност, да изразяваме признателност и благодарност за даровете, които получаваме, да изпитваме удовлетворение от материалната страна на живота, да се чувстваме цялостни, да постигнем търпение и постоянство по пътя към целите си, да управляваме своята упоритост и да се доверяваме на себе си и другите в този процес.

Тъмната луна подпомага процеса на завършване на неща, с които сме на финала или искаме да се разделим и приключим окончателно. В случая може да реши проблеми свързани с качества като доверие, решителност, постоянство, стабилност, устояване на трудности и самоувереност, както и в сфери като финансите, собствеността и материалните придобивки, интериора, декорацията, изкуствата, скулптурата, пеенето, готвенето и храненето.

Енергията при Тъмна луна в Телец ще ви помогне да се освободите от емоционална нестабилност. Да се доверите на себе си и собствената си сила. Да се отърсите от неудовлетворението и да не отдавате значение на чуждото мнение за собствената си стойност. Да се разделите с оскъдицата, както в материален, така и в духовен план и просто да се радвате на живота.

Тъмната луна в Телец е подходяща за справяне с дискомфорта от материалното менажиране и твърде реалистичните нужди на битието.

Спомага да пуснете стари, дълго наслоявани, болка и обида; да се разделите с фамилни модели, които не работят за вас; както и да оставите излишния инат и вредните привързаности. Помага да се освободите от страха от промяна; да придобиете цялостност и да следвате целите си неотклонно.

Можете също да преодолеете страха от близост и докосване, от чувството на вина когато се отдавате на любими занимания или просто глезите себе си.
 
Периодът е идеален за свързване с тялото и неговите естествени потребности. Подпомага да се разделите с колебанията и съмненията дали сте достатъчно значими и стойностни, дали се справяте с материалното, дали  умеете да уважавате и обичате себе си;  да не се чувствате гузни когато се отдавате на прости физически удоволствия и естетическа наслада от ароматите и вкусовете на живота.
 

В здравословен аспект Тъмната луна в Телец може да повлияе благотворно органите в областта на гърлото и врата, на щитовидната жлеза, сливиците, ларинксът и органите на гласа, а също и на челюстта, зъбите и ушите. Подходящо е и за редуциране на теглото.

 

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, приключване, сбогуване, отказване, мълчание.

Тя ще продължи около един астрономически час, като е предвидено и допълнително време за увод и излизане от процеса.

Кога: На 11 май  2021 от 19.00 до 21.00 ч. лятно часово време за България (Eastern European Time (EET), UTC +3)

Къде: Онлайн в Zoom и на живо София, ул. Париж 7

Вход: 15 лева. Изисква регистрация.

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. Местата са ограничени и предварителното записване е задължително.  Моля потвърдете участие до 9 май, като оставите и телефон за връзка. Отбележете дали ще участвате онлайн или на живо. Участниците онлайн ще получат линк за достъп след получено плащане.

Има възможност и за абонаментно плащане, което можете да използвате за медитация онлайн или на живо – до края на юли 2021. Абонаментът за пет медитации е 69 лв.

 
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

     Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.      Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.        Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.