Медитация на себеприемането

Медитацията ще се състои на живо на 30 април от 18.30 часа. Луната е в Телец, фазата е Тъмна луна.

Енергията на тази медитация подпомага: осъзнаване на личните нужди, отстояване на собствените граници, изграждане на себеуважение и себеприемане. Луната в Телец ще ни помогне да разбираме и уважаваме своята чувственост и телесност, да изразяваме признателност и благодарност за даровете, които получаваме, да изпитваме удовлетворение от материалната страна на живота, да се чувстваме цялостни, да постигнем търпение и постоянство по пътя към целите си, да управляваме своята упоритост и да се доверяваме на себе си и другите в този процес.

 

Тъмната луна подпомага пълното завършване на вече започнати неща, приключването на процеси, които вече не са ефективни, спирането на нежелани въздействия – както на физическо, така и на енергийно ниво – съдейства за прочистване и трансформация. В случая може да реши проблеми свързани с качества като доверие, решителност, постоянство, стабилност, практичност, устояване на трудности и самоувереност, както и в сфери като финансите, собствеността и материалните придобивки, интериора, декорацията, изкуствата, пеенето, готвенето и храненето.

Енергията на луната в Телец ще ви помогне да се освободите от емоционална нестабилност. Да се доверите на себе си и собствената си сила. Да се отърсите от неудовлетворението и да не отдавате значение на чуждото мнение за собствената си стойност. Да се разделите с оскъдицата, както в материален, така и в духовен план и просто да се наслаждавате на живота.

Тъмната луна в Телец е подходяща за справяне с дискомфорта от материалното менажиране и твърде реалистичните нужди на битието; Да спрете излишните разходи на пари, време и енергия и да пренасочите ресурсите и усилията си в по-подходяща посока.

Спомага да пуснете стари, дълго наслоявани, болка и обида; да се разделите с фамилни модели, които не работят за вас; както и да оставите излишния инат и вредните привързаности. Помага да се освободите от страха от промяна; да придобиете цялостност и да следвате целите си неотклонно.

Можете също да преодолеете страха от близост и докосване, от чувството на вина когато се отдавате на любими занимания или просто глезите себе си.
Периодът е идеален за свързване с тялото и неговите естествени потребности. Подпомага да се разделите с колебанията и съмненията дали сте достатъчно значими и стойностни, дали се справяте с материалното, дали  умеете да уважавате и обичате себе си;  да не се чувствате гузни когато се отдавате на прости физически удоволствия и естетическа наслада от сладките и изтънчени неща в живота.
 

В здравословен аспект луната в Телец може да повлияе благотворно органите в областта на гърлото и врата, на щитовидната жлеза, сливиците, ларинкса и органите на гласа, а също и на челюстта, зъбите и ушите. Подходящо е и за редуциране на теглото.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, освобождаване, приключване, спиране, изчистване, трансформиране.

 

Кога: 30 април от 18.30 часа.

Къде: София, ул. Париж 7

Водещ: Алекс Ефисен

Вход: 20 лв.

За информация и записване, моля използвайте формата за контакти по-долу, като оставите и телефон за връзка. Необходимо е да потвърдите вашето участие до 29 април.

 

 
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.