Медитация при Тъмна луна в Рак

 

Тъмната луна в Рак е подходяща за работа върху емоционалния свят и чувствата, семейните взаимоотношения и връзките, отношенията майка-дете, дома и личното пространство, като спецификата на лунната фазата ще подпомогне процеси свързани с пречистване, намаляване, спиране, довършване, финализиране, трансформиране и сбогуване.

Тя ще ни даде сила да се срещнем лице в лице с остарели унаследени фамилни модели, да получим повече яснота и прозрения за отношенията си с родителите и най-вече с майката, да простим и се освободим от емоционални травми, страхове, вина и табута. Ще спомогне за преодоляване на емоционални колебания, страха от отхвърляне, прекомерната привързаност към хора и предмети.

Тъмната луна в Рак съдейства за балансиране на женската и мъжката страна в нас, като намалява напрежението от емоционалния изблик на чувствата, засилва флуидността и гъвкавостта в отношенията, развива интуицията, вътрешното равновесие и проникновение.

Медитацията при Тъмна луна в Рак е подходяща за работа върху точността и силата на емоционалното изразяване и преживяване, за работа със символите, сънищата, вътрешното виждане, сигурността на дома и личното пространство, както и за лечебно очистване и трансформация.

Време за взаимодействие с природни енергии, особено с водната стихия, за изцеление на най-съкровените емоции, духа и тялото.

Тъмната луна в Рак ще спомогне за довършване и финализиране на дейности свързани с управление на личните и семейните финанси, материалните придобивки за дома и интериора, готварството и прехраната. Периодът е удачен за оказване на подкрепа на близките, защита и сигурност на личността и дома, лечение с неинвазивни методи и пречистване на всички нива, включително на предмети, помещения и пространства.

Луната е в знака Рак. Тъмна луна: завършване, пречистване, трансформиране, сбогуване.
Елемент Вода. Активна е полова чакра.

 

*Медитацията ще продължи около един час ефективно време, плюс време за споделяне.

Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.
Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.