Медитация при Тъмна луна в Близнаци


Медитация в малка група, водена с глас*

Тъмната луна /времето от последна четвърт до новолуние/ е особен и интензивен период на очистване, пускане, приключване, спиране и сбогуване. Но също така е подходящ за дейности, които са към края си и които искат особено внимание при завършването си, включително сила или защита.

 

 

Тъмната луна в Близнаци способства за ефективно приключване на процесите на общуване на всички нива, като позволява да наблюдавате другия и себе си надличностно, да проявявате благосклонност към чуждата гледна точка, като същевременно оставате свързан със своята позиция и я отстоявате. Ако искате да подобрите своите подходи в комуникацията си, да бъдете остроумни, наблюдателни и прецизни, с лекота да говорите и изслушвате, без нервност или нерешителност, като се откажете от лоши навици в общуването, сега е моментът. Тъмната луна в Близнаци способства и умението за мълчание. Също стимулира вътрешната тишина и обръщането на ума навътре към самия себе си. Периодът е подходящ за саморефлексия и самоанализ.

 

Желаете да се отърсите от трескавото препускане по ежедневните коловози, като се наслаждавате на разнообразието на живота, но същевременно оставате фокусирани върху своите интереси; да си позволявате конструктивна промяна, чрез ясна визия и доверие в интелектуалния подход.

 

Медитация при Тъмна луна в Близнаци е подходяща за това.

Кога: 17 юни 2012, неделя, от 19.30 до 21.30 ч.

Луната е в знака Близнаци; елемент въздух; завършване, очистване, сбогуване.

Активни са трето око и гърлена чакра.

 

Енергията при Тъмна луна в Близнаци е подвижна, променлива, свързана с умствените процеси. В здравословен аспект може да повлияе благотворно ръцете, китките и раменете, както и белите дробове, дишането и нервната система. Лечебни процеси, свързани с изчистване и отпускане на тези органи и системи са изключително ефективни по това време.

 

Тъмната луна в Близнаци може да ви помогне при завършване, прецизиране и анализиране на дейности свързани с обучение, писане, говорене, изслушване, преподаване и интелектуален труд, а също и с намиране на източници на фактическа информация, работа по печатни издания, интернет и кратки пътувания.

 

Подходящо е за работа върху недостатъците при общуването, за концентрация при учене и логически анализ, за разбиране и приемане на различни гледни точки, за постигане на умиротворение на ума, наблюдателност и приемане на момента, както и за изчистване на отношенията с братя, сестри и съседи.

 

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, приключване, сбогуване, отказване, мълчание.

 

Къде : София /мястото ще потвърдим по имейл при регистрация/

Вход: 9 лева

Водещ: Алекс Ефисенева

За записване alex@malchanavoda.com или 0888 535878

 

* Медитацията ще продължи около час и половина ефективно време, плюс време за споделяне.

Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.

Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.