Медитация при Новолуние в Козирог

На 10 януари 2016, неделя, Мълчана вода организира медитация новолуние в Козирог.
Периодът е новолуние и е подходящ за започване, набиране на сила, фокусиране, подобряване чрез добавяне, разширяване, тръгване, начало.  
Луната е в Козирог. Елемент Земя.
 

Подходящи теми за работа са: личното израстване, амбициите, гъвкавостта, прилагането на нови подходи, рационализацията, уменията за определяне и постигане на дългосрочни цели, стратегическо планиране, самоувереност и постигане на лични успехи, взимане на зрели решения, самодисциплина, професионални компетенции и реализация, имидж, постоянство в полагането на усилия и труд, придобиването на опитност и мъдрост в дадена сфера, устойчивост, увереност в личната стойност.

Новолунието подпомага процеса на трансформиране на стари неща по нов начин и дава тласък на нови възприятия и действия.

В случая може да реши проблеми в областите: страхове да не бъдем пренебрегнати, да се чувстваме самотни, страхове да не сме прекалено емоционални, включително меланхолични, да слагаме маската на студени и безпристрастни работохолици, когато отчаяно се нуждаем някой да ни прегърне и да се почувстваме обичани.

В здравословен план е подходящо за лечение на костите, ставите и особено коленете, гръбнака и кожата.

Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : 10 януари 2016, неделя, от 18.00 до 19.30 ч.
Къде : София, ул. Граф Игнатиев 12, ет.3, Сугестопедичен център  Easy Way, /входа е през клуба/
Вход: 10 лева.

Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте формата за контакти тук.

Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка. За потвърждение се взема под внимание единствено изпратеното чрез контактната форма.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

 
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

 Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.