Медитация при Нарастваща луна в Телец - March Edition

Лунната фаза е първа четвърт и нейната енергия е подходяща за реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, подобряване чрез допълване.  

Подходящи теми за работа са: осъзнаване на личните нужди, отстояване на собствените граници, изграждане на себеуважение и себеприемане, оценяване на личните ни таланти и стойност. Луната в Телец ще ни помогне да разбираме и уважаваме своята чувственост и телесност, да приемаме и обичаме себе си такива каквито сме; да изразяваме признателност и благодарност за даровете, които получаваме, да изпитваме удовлетворение от материалната страна на живота, да се чувстваме цялостни, да постигнем търпение и постоянство по пътя към целите си, да управляваме своята упоритост и да се доверяваме на себе си и другите в този процес.

Периодът е идеален за свързване с тялото и неговите естествени потребности. За празнуване и радост от живота, чрез простите физически удоволствия,  хармонията със себе си и природата, удовлетворението и естетическата наслада от ароматите и вкусовете на живота. А също и за оценка на вътрешното и външното богатство, което притежаваме.

Ако сте човек, който работи предимно с гласа си, независимо дали като артист и певец пред публика на сцена или сте учител, медиатор или водещ, то сега е моментът да се погрижите да внесете повече енергия и подкрепа в тази област от живота си, където се изявявате с гласовите си качества. Ако искате да вербализирате любовта си  – сега е също идеалното време.

Енергията на Телеца ще ви подкрепи в процеса на разбиране, осъзнаване и проявяване на вашите дарби, с които идвате на този свят и вашата мисия, която да се реализира чрез тях.

Първа лунна четвърт подпомага вече започнати неща, като добавя необходимата енергия за пълната им реализация и проявление. В случая може да реши проблеми свързани с качества като доверие, решителност, постоянство, стабилност, устояване на трудности и самоувереност, както и в сфери като финансите, собствеността и материалните придобивки, интериора, декорацията, изкуствата, скулптурата, пеенето, готвенето и храненето.

В здравословен аспект луната в Телец може да повлияе благотворно органите в областта на гърлото и врата, на щитовидната жлеза, сливиците, ларинкса и органите на гласа, а също и на челюстта, зъбите и ушите.

Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.