Медитация при Нарастваща луна в Рак

Медитация в група, водена с глас*
На 9 март 2014, неделя, организираме вечерна медитация в студио Мълчана вода.

Периодът е нарастваща луна, първа четвърт, и е подходящ за набиране на сила, допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, осветяване, разширяване, разгръщане, реализиране.
Луната е в знака Рак. Елемент Вода. Изграждане. Активна е полова чакра. Време за полагане на грижи за нови начинания.

Темите, които управлява Рак са:
Семейните връзки, майката
Храната и препитанието
Безопасността/ несигурността
Растежа и способността да се грижим
Чувството на принадлежност
Чувствата, емоциите и настроенията
Съчувствието, интимността, ранимостта
Страха от отхвърляне
Липса на определени цели
Интуицията, фините нива.

В здравословен план е подходящо за работа върху проблеми с панкреаса, стомаха, язвите, тумори, гърдите и гръдната кухина.

Време за поемане на нова живителна енергия; зареждане на тялото и духа с нарастваща, обновена и насочена сила; отлично взаимодействие с природни енергии.

Подходящо е за работа върху емоционалния свят и чувствата, семейните взаимоотношения и връзките, отношенията майка-дете, дома, уюта и личното пространство. Балансиране на женската и мъжката страна, засилване на флуидността и гъвкавостта в отношенията, засилване на интуицията, вътрешното равновесие и проникновение. Работа със символите, сънищата, вътрешното виждане и медитацията за промяна. Изцеление на най-съкровените емоции, Водата на вашата Вода.

Медитацията е в група, водена с глас.  Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : 9 март 2014, неделя от 19.00 до 20.30 ч.
Къде : София, ул. Дунав 63, Студио Мълчана вода
Вход: 10 лева
Водещ: Александрел

За информация и записване https://www.malchanavoda.com/kontakti
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.