Медитация при Нарастваща луна в Лъв

Акцентът на тази медитация е любовта към партньора и към децата.

Периодът е нарастваща луна и неговата енергия е подходяща за разгръщане, реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, празнуване.
Луната е в Лъв. Елементът Огън ще ви подкрепи в работата с личната сила, телесното осъзнаване, защитата, вярата и доверието.

Искате да изразявате благородството и щедростта си, да покажете, че на вас може да се разчита и че сте безрезервна подкрепа за хората, които обичате; да бъдете отговорни и откровени в общуването си. Да акцентирате лидерските си умения, както и да довеждате нещата докрай. Или пък да се изявите пред публика в пълния си блясък, като подчертаете вашия стил, уникални способности и независимост.

Искате да се радвате на вниманието и аплодисментите на околните, но без да губите връзка с действителността. Да засилите чара и личното си излъчване, като същевременно запазвате достойнство и отстоявате позициите си, независимо от обстоятелствата. Да въздействате на хората около себе си, но също и да виждате, че те ви уважават заради вашата индивидуална личност. Да сте на пиедестал за своята половинка.

Не обичате да зависите от никого. Желаете да управлявате щедростта си и да бъдете себе си в личните си взаимоотношения. Искате да внесете романтика в любовните си връзки. Да изразявате себе си по начин, който показва на другите, че ги обичате. Както и да уважавате индивидуалността на хората около вас. Искате да се научите да се отдавате и наслаждавате на удоволствията на живота, и да поемате повече рискове, които да внесат жизненост и радост в любовта.

Медитацията в Лъв ще ви подкрепи в точно в тези области.

Подходящи теми за работа са: себереализацията, артистичното изразяване, завършването на творчески проекти, дейности, които произтичат от нашата вътрешна страст, а също и даване и търсене на одобрение и възхищение, изразяване на нашето вътрешно дете, лекота и осъзнато общуване с децата, умението да правим и приемаме комплименти от другите, лоялността, романтичните ни връзки, изразяване на обичта към другите, доставянето на удоволствие, игрите и забавленията, насладата от живота, поемането на рискове за покачване на адреналина, признанието, умението да бъдем в центъра, индивидуалната изява, самоувереността във важните за нас области от живота, довеждането на нещата докрай с непоколебимост и добра концентрация.

В случая може да реши проблеми като: Прекалена гордост и израз на драматичност, властност и неуместна екстравагантност, рискове от прекратяване на взаимоотношения поради егоцентричност, а също и страх от говорене пред публика и от поемане на инициативата.

В здравословен план е подходящо за лечение на гърба и гръбнака, сърцето, кръвоносната система и различни възпаления.

 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.