Медитация Намаляваща луна във Везни

Намаляващата луна подпомага процеса на приключване и финализиране на дейности, които са към своя край, като свива енергията и я ориентира към завършек. Периодът е подходящ за довършване, приключване, намаляване, подобряване чрез отнемане, свиване, фокусиране. 

Луната е във Везни. Елемент Въздух.

При луна във Везни можете да се поставите на мястото на другия. Да видите двете страни на един проблем, да разбирате гледната точка на опонента, да проявявате дипломатичност когато се налага. Ще ви се отдава да изслушвате, да сте емпатичен и да разбирате потребностите на човека срещу вас. Общуването е тема на деня.

По-лесно можете да възстановите равновесието в отношенията с половинката си или да проведете удовлетворяващ и за двете страни диалог с професионалния си партньор, като запазите добрия тон и обноски и вземете разумно решение, абстрахирайки се от чувствата. 

Подходящи теми за работа са: управление на  компромисите във взаимоотношенията, отстояване на себе си, преодоляване на колебливостта, даване и получаване на подкрепа, умение за адаптиране в колектив или принадлежност към дадена група; Развиване на медиаторски умения и модериране, разрешаване на конфликти, постигане на вътрешно спокойствие и хармония, предвидливост, находчивост, дипломатичност и баланс в действията и взаимоотношенията, намиране на разумни решения,  без пренебрегване на собствените потребности. 

 

Намаляващата луна във Везни е подходяща за разтоварване от стреса и освобождаване от емоционални изблици. Избягвайте колебанието и абстракциите. Удачно е да разграничим чувството за дълг от чувството на любов.

В здравословен план енергията на Везни управлява таза и тазобедрените стави, бъбреците и пикочния мехур. 

 

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, приключване, сбогуване, отказване, мълчание.

 

Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около един астрономически час, плюс време за споделяне.
 
 
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.