Медитация по Пълнолуние в Рак

Медитация в малка група, водена с глас*

Искате да преодолеете своите емоционални колебания, страха от отхвърляне, прекомерната привързаност към хора и предмети. Искате да придобиете яснота във взаимоотношенията с най-близките хора, да осъзнаете и приемете вътрешната си сензитивност, да се чувствате сигурни и в безопасност когато изразявате своите чувства.

Медитация по пълнолуние в Рак е подходяща за това.
Кога : 9 януари 2012, понеделник, от 18.30 до 20.00 ч.
Луната е в знака Рак. Осветеност, интензитет, празнуване. Елемент Вода.
Активни са сърдечна чакра, слънчевия сплит и полова чакра.


Подходящо е за работа върху точността и силата на емоционалното изразяване и преживяване, засилване и почитане на женското начало, флуидността и гъвкавостта в отношенията, вътрешното равновесие и проникновение; както и уюта и сигурността на дома и личното пространство.

Това пълнолуние носи силата на завършеност и реализация при дейности свързани с качества като грижовност, преданост, подкрепа, защита, сигурност, лечение с неинвазивни методи, както и в сфери като управление на личните и семейните финанси, материалните придобивки за дома и интериора, готварството и прехраната.
Мъдростта на елемента Вода ще ви помогне да се свържете с интуицията и дълбокото вътрешно познание, както и да се доверите на посланията на сънищата и фините нива.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, празнуване, подчертаване, засилване, реализиране.

Къде : София /мястото ще потвърдим допълнително по имейл /
Вход: 9 лева
Водещ: Алекс Ефисенева
За записване alex@malchanavoda.com или 0888 535878
*Медитацията ще се състои при група от минимум 5 участника.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.