Медитация по Пълнолуние в Близнаци

Медитация в малка група, водена с глас*
Искате да управлявате ефективно процесите на общуване, като си позволявате просто да наблюдавате другия, да проявявате благосклонност към чуждата гледна точка, като оставате свързан със своята позиция и я отстоявате. Искате да сте емпатични и отдадени в комуникацията си. Да бъдете общителни, позитивни, остроумни и с лекота да говорите и изслушвате, без нервност или нерешителност. Или пък понякога просто ви се иска да не сте толкова сериозни и да имате по-игрив подход към житейските ситуации.
Желаете да се отърсите от трескавото препускане по ежедневните коловози, като се наслаждавате на разнообразието на живота, но същевременно оставате фокусирани върху своите интереси; да си позволявате конструктивна промяна, чрез ясна визия и доверие в интелектуалния подход.


Медитация по пълнолуние в Близнаци е подходяща за това.
Кога: 10 декември 2011, събота, от 16.00 до 17.30 ч.
Луната е в знака Близнаци; елемент въздух; реализация, осветеност.
Активни са трето око, сърдечна и гърлена чакра.

Енергията при пълнолуние в Близнаци е подвижна, променлива, свързана с умствените процеси. В здравословен аспект може да повлияе благотворно на ръцете, китките и раменете, както и на белите дробове, дишането и нервната система.
Това пълнолуние носи силата на завършеност и реализация при дейности свързани с обучение, писане, говорене, изслушване, преподаване и интелектуален труд, а също и с намиране на източници на фактическа информация, работа по печатни издания, интернет и кратки пътувания.

Подходящо е за работа върху уменията за общуване, повишаване на общата енергия на тялото, за концентрация при учене и логически анализ, за разбиране на различни гледни точки, за постигане на хармония на ума, усет за такт, наблюдателност и приемане на момента, за подобряване на отношенията с братя, сестри и съседи.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, празнуване, подчертаване, засилване, реализиране.

Къде : София /мястото ще потвърдим по имейл при регистрация/
Вход: 9 лева
Водещ: Алекс Ефисенева
За записване alex@malchanavoda.com
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.