Медитация по Пълнолуние в Близнаци

Медитация в малка група, водена с глас*
 
Искате да управлявате ефективно процесите на общуване, като си позволявате просто да наблюдавате другия, да проявявате благосклонност към чуждата гледна точка, като оставате свързан със своята позиция и я отстоявате. Искате да сте емпатични и отдадени в комуникацията си. Да бъдете общителни, позитивни, остроумни и с лекота да говорите и изслушвате, без нервност или нерешителност. Или пък понякога просто ви се иска да не сте толкова сериозни и да имате по-игрив подход към житейските ситуации.
 
Желаете да се отърсите от трескавото препускане по ежедневните коловози, като се наслаждавате на разнообразието на живота, но същевременно оставате фокусирани върху своите интереси; да си позволявате конструктивна промяна, чрез ясна визия и доверие в интелектуалния подход.
 

Медитация по пълнолуние в Близнаци е подходяща за това.
Луната е в знака Близнаци; елемент въздух; реализация, осветеност.
Активни са трето око и гърлена чакра.

Енергията при пълнолуние в Близнаци е подвижна, променлива, свързана с умствените процеси. В здравословен аспект може да повлияе благотворно на ръцете, китките и раменете, както и на белите дробове, дишането и нервната система.
Това пълнолуние носи силата на завършеност и реализация при дейности свързани с обучение, писане, говорене, изслушване, преподаване и интелектуален труд, а също и с намиране на източници на фактическа информация, работа по печатни издания, интернет и кратки пътувания.

Подходящо е за работа върху уменията за общуване, повишаване на общата енергия на тялото, за концентрация при учене и логически анализ, за разбиране на различни гледни точки, за постигане на хармония на ума, усет за такт, наблюдателност и приемане на момента, за подобряване на отношенията с братя, сестри и съседи.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, празнуване, подчертаване, засилване, реализиране.

* Медитацията продължава около един астрономически час, плюс време за споделяне.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

 Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.