Новолунна медитация в Рак

Подходящо е за работа върху емоционалния свят, семейните взаимоотношения и връзките, отношенията родител-дете, както и енергизирането на дома и личното пространство.

Периодът е един ден след новолуние и е идеален за ново начало, набиране на сила, развитие, подобряване чрез добавяне, осветяване, разширяване, разгръщане, реализиране.

Луната е в Рак. Елемент Вода.

Време за поемане на нова живителна енергия; зареждане на тялото и духа с нарастваща, обновена и насочена сила; отлично за взаимодействие с природни енергии. Мъдростта на елемента Вода ще ви помогне да се свържете с вътрешното си познание, сънищата, интроспекцията и интуицията.

Темите, които управлява Рак са:

Семейните връзки, майката
Храната и препитанието
Безопасността/ несигурността
Растежа и способността да се грижим
Чувството на принадлежност
Чувствата, емоциите и настроенията
Съчувствието, интимността, ранимостта
Страха от отхвърляне
Липса на определени цели
Интуицията, фините нива.

Медитацията при луна в Рак съдейства за балансиране на женската и мъжката страна, засилване на флуидността и гъвкавостта в отношенията,  вътрешното равновесие и проникновение.  Лечение на унаследени фамилни модели. Подобряване на взаимоотношенията с родители и предци. Изцеление на най-съкровените емоции.

Когато луната е в Рак може да въздействате върху проблеми като: 

          да преодолеете своите емоционални колебания, 
          да се справите с натрапчиви чувства от миналото, 
          да се доверите на потока на живота,
          да подобрите отношенията с най-близките ви хора или да намерите нов партньор,
          да сложите дома си в ред, да почувствате уюта на жилището си, 
          да се свържете с традициите на фамилията.

В здравословен план е подходящо за лечение на белите дробове, черния дроб, стомаха, жлъчката и панкреаса.

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време на медитация около един астрономически час, плюс време за споделяне.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

 Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.