Медитация на индивидуалната изява и себереализацията

Медитацията ще се проведе на живо тази неделя.

Искате да изразявате благородството и щедростта си, да покажете, че на вас може да се разчита и сте безрезервна подкрепа за хората, които обичате. Искате да бъдете отговорни и откровени в общуването си. Да подчертаете лидерските си умения и умението да ръководите, както и да довеждате нещата докрай. Или пък желаете да се изявите пред публика в пълния си блясък, като подчертаете вашия стил, уникални способности и независимост.

Искате да се радвате на вниманието и аплодисментите на околните, но без да губите връзка с действителността. Да засилите  чара и личното си излъчване, като същевременно запазвате достойнство и отстоявате позициите си, независимо от обстоятелствата. Искате да въздействате на хората около себе си, но също и да виждате, че те ви уважават заради вашата индивидуална личност.

Не обичате да зависите от никого. Желаете да управлявате щедростта си и да бъдете себе си в личните си взаимоотношения. Искате да внесете романтика в любовните си връзки.  Да изразявате себе си по начин, който показва на другите, че ги обичате. Както и да уважавате индивидуалността на хората около вас. Искате да се научите да се отдавате и наслаждавате на удоволствията на живота и да поемате повече рискове, които да внесат жизненост и радост в ежедневието ви.

Тази медитация подпомага всички тези качества в нас. Луната е в Лъв.

Подходящи теми за работа са: себереализацията, артистичното изразяване, завършването на творчески проекти, дейности, които произтичат от нашата вътрешна страст, а също и даване и търсене на одобрение и възхищение, изразяване на нашето вътрешно дете, лекота при общуване с децата, умението да правим и приемаме комплименти от другите, лоялността, романтичните ни връзки, изразяване на обичта към другите, доставянето на удоволствие, игрите и забавленията, насладата от живота, поемането на разумни рискове, признанието, умението да бъдем в центъра, индивидуалната изява, самоувереността във важните за нас области от живота, довеждането на нещата докрай с непоколебимост и добра концентрация.

Фазата е намаляваща луна и нейната енергия е подходяща за довършване, приключване, намаляване, подобряване чрез отнемане.

В случая може да реши проблеми като: Прекалена гордост и израз на драматичност, неконструктивна егоцентричност, властност и неуместна екстравагантност, а също и страх от говорене пред публика и от поемане на инициативата.

В здравословен план е подходящо за лечение на гърба и гръбнака, сърцето, кръвоносната система и различни възпаления.

 

Медитацията* е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, пречистване, довършване, трансформиране.

Кога: На 11 октомври 2020, неделя, от 18.00 до 20.00 ч.

Къде: София, ул. Париж 7, Студио Мълчана вода

Вход: 15 лева.

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. Местата са ограничени и предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие до 9 октомври, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще продължи около един астрономически час, плюс време за споделяне.

Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.

Медитацията ще се състои при група от минимум 5 участника.

 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.