Медитация Лятно слънцестоене

Медитация на Лятното слънцестоене ще се състои на 21 юни 2022 от 19.30 ч. в София.

Времето на Лятното слънцестоене е изключително мощен магичен период, подходящ за предсказателни, трансформиращи и планиращи дейности. Луната е намаляваща, в знака Овен, и е благоприятна за допълващо развитие, себереализиране, равносметка и празнуване. Елемент огън. Време за съзидание, /огнени/ пърформанси и обществени изяви.

С луната в Овен ще дойде и желанието и смелостта за големите проекти; подходящо за довършване на неща, които вече сте започнали, но искате да внесете нов елемент в тяхната реализация. Луната в Овен може да даде тласък на изостанали дейности, за които ви е трябвало повечко енергия – неща в сферата на личностното развитие, лидерството, новаторството, иновациите, експерименталните области, нестандартната реклама, съревнователни и състезателни инициативи, неправителствените организации или независимите творчески проекти. Днес е време за дейности, които са ви по сърце, които ви вдъхновяват истински и извират от самата ви същност. Можете да потърсите нов фокус на вашите желания. Доверете се на интуицията си и вярвайте в себе си – днес личността е поставена на пиедестал и ще проявява най-характерните си особености и специфични умения.

 
Активни са теменна и коренна чакри. Изключително мощни днес ще са огнените и слънчевите визуализации – можете да ги използвате за цялостно зареждане, за активиране на жизнената и творческата енергия, както и за лечение и трансформации на негативни енергии. Ако ви допада, използвайте вибрациите на „огнени помощници”, като например запален огън на открито или в огнище, директна слънчева енергия или червени полускъпоценни камъни, като: рубин, карнеол, червен халцедон, гранат. Луната в Овен е подходяща за работа върху телесното осъзнаване, сексуалните връзки, доверието в собствените сили, вдъхновението, търпението, куража и решителността, личностното израстване и личните постижения, трансформиране на закостенели модели на действие, овладяване на гнева и страха, изразяване на емоциите, улесняване на общуването, физическата и енергийна лична защита.
 

Елементът Огън, който се свързва и с Лятното слънцестоене, носи енергичност, творчество, напрежение, импулсивност, преобразяване. Апогей на мъжката ян енергия, дълбока връзка със себе си, с вътрешния огън и разбирането на това кой съм аз. Лятното слънцестоене е точното време за насочване и канализиране на енергията в желаната от нас посока и цел. Сега е и времето за гадаене, наричане и изработване на защитни амулети.

 

В здравословен план са чувствителни главата, очите, горната челюст, темето. Подходящо е за лечение на остри и хронични инфекции, лечение на зрението и други болести на главата.

Лятното слънцестоене, комбинирано с луна в Овен е много добър период за медитация за лечение и трансформация, за лична защита и за събуждане на творческата сила. Подходящо време за укрепване на волята, (само)усъвършенстването и вярата в себе си. Подпомага решителността, силата, куража, устойчивостта в конфликти, разпалва вътрешния огън на живота, пречиства и дълбоко трансформира.

Медитацията е в група, водена с глас. Тя ще продължи около един астрономически час, като е предвидено и допълнително време за увод и излизане от процеса.

Кога: 21 юни от 19.30 часа

Къде: София, ул. Париж 7

Водещ: Алекс Ефисен

Вход: 25 лв.

За информация и регистрация използвайте формата за контакти по-долу, като оставите и телефон за връзка. Местата са ограничени. Моля потвърдете вашето участие до 19 юни.

 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.