Медитация на волята

Онлайн медитация

Медитацията ще се проведе онлайн на 30 април 2020.

Днес можем да си позволим много неща. Да се поглезим, да си поиграем, да сме в центъра на вниманието, да бъдем екстравагантни, бляскави и щедри, но също и да тропнем с крак или направо да изревем с все сила и да поискаме лъвския пай.

Енергията по време на нарастваща луна в Лъв има силата да подкрепи всичко автентично, което произлиза от сърцето ни. Управлява центъра на вниманието и ни подтиква да открием детето в себе си. Учи ни на самочувствие, съзидателност и силна воля, но също ни дава увереност, че заслужаваме даровете на живота.

Тази медитация може да ни помогне в няколко направления.

Да отстояваме себе си и да се свързваме устойчиво с нашата автентична природа, без да се влияем от мнението и желанията на другите около нас.

Подходящо е за работа с деца – както с нашите собствени, така и въобще с деца, които са пример за непринуденост и постигане на това, което са си наумили с лекота, като на игра.

Можем да поработим за желанията на нашето вътрешно дете, които са останали скрити и не сме имали смелостта да проявим с годините. Събудете детската си съзидателност и изобретателност. Успехът зависи от това доколко се забавлявате и доколко сте естествени. Обичайте това, което правите и правете това, което обичате! Любовта към себе си ще ви открие пътя и към духовната ви реализация, такава каквато я носите в сърцето си.

Сега е времето да кажете: „Аз повелявам!“

Кои са нещата, които искате да постигнете. Как повелявате да се разгърне животът ви. Какво искате от Вселената. Каква е вашата воля?

Като всеки огнен знак, Лъвът носи особено силно темата за трансформацията.

Подходящо е за работа върху взаимоотношенията с бащата, но също и с властимащите – хората, които са на високи управленски позиции – шефове, политици или обществени лидери. Използвайте енергията, за да подобрите отношенията си с хората, които имат най-силно влияние във вашия живот.

Можете да трансформирате също ниската си себеоценка – във физически, интелектуален или емоционален план.

Добре е за възвръщане на самоувереността и царствеността в областите, в които сте под прожекторите или пред публика. Редуциране на нервността и драматизма, за сметка на самочувствието, управленските способности и добрата обществена изява. Помислете къде имате нужда да бъдете цар или царица?

Подходящо е за трансформация на излишния инат и доминацията. За утвърждаване на креативността, лоялността, харизмата и личната сила. Подпомага да преодолеем вманиачеността в собствената ни воля и робуването на собственото ни его.

Подкрепя индивидуалния начин да получаваме и да даваме любов и уважение. Кара ни да се чувстваме добре когато сме щедри и правим подаръци, но също и да получаваме такива. Да сме като децата – да се смеем и да си играем, да сме невинни; без да робуваме на хора и предразсъдъци.

В здравословен план е подходящо за лечение на сърцето и гръбначния стълб с неинвазивни методи. Архетипът на Лъва (сърце и гръбнак) функционира, за да ни осигури достъп до духа на Бога. Медитацията днес може да бъде използвана за повишаване на жизнената енергия (кундалини) и издигането ѝ през гръбначния стълб.

Тази медитация може да се прави в комбинация с ритуали, които ви подтикват да се чувствате приемани и обичани, специални и царствени. Направете си подарък. Изпратете съобщение към Вселената, че сте специални и заслужавате да получавате. Скоро ще получите допълнителни дарове.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, подчертаване, засилване, реализиране, празнуване, трансформиране.

Тя ще продължи около един астрономически час, като е предвидено и допълнително време за увод и излизане от процеса.

Кога: На 30 април 2020, четвъртък, от 18.00 до 19.30 ч.

Къде: Онлайн в платформата Zoom*

Вход: 15 лева. Изисква регистрация.

Водещ: Алекс Ефисен

*За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. След регистрация ще получите имейл с информация за плащането, което става по банков път авансово преди събитието, до 28 април. След тази дата входът е 20 лв.
Има възможност и за абонаментно плащане, което можете да използвате за медитация онлайн или на живо – до края на календарната година. За две медитации – 26 лева, за три медитации – 40 лв.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.