Медитация Краят и Началото - Xmas edition

На 20 декември 2015, неделя, от 18.00 ч. Мълчана вода организира коледна медитация Краят и началото. Луната е в Овен – първа четвърт. Елемент Огън.

Периодът е добър за  фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, сбъдване, празнуване.

Нарастващата луна в края на годишния цикъл е идеална да начертаем нови хоризонти, като същевременно осмислим уроците от изминалата година. Време за резюмето на душата да извае дългоочаквани нови реализации и проявления.

Можете да донесете мъничък предмет (от естествени материали), който да заредите енергийно за сбъдване през новата година!


Овенът като първи знак в зодиака е символ на началото само по себе си, израстването и подготвяне на почвата за развитие на заложбите. Попадайки в първа лунна четвърт в самия край на годишния цикъл, той е точката на свързване между края и началото в духовен план. 

Луната в Овен е подходяща за работа върху телесното осъзнаване, сексуалните връзки, доверието в собствените сили, вдъхновението, търпението, куража и решителността, личностното израстване и личните постижения, трансформиране на закостенели модели на действие, овладяване на гнева и страха, решаване на конфликти, лечение на емоциите, улесняване на общуването, физическа и енергийна лична защита, лечение на остри и хронични инфекции, лечение на зрението и други болести на главата, дълбока връзка със себе си, с вътрешния огън и разбирането на това кой съм аз. 

Имайки предвид спецификата на енергията на Овена, тя ще ви подкрепи във всякакви дейности изискващи висок интензитет, решителност, независимост и смелост; също проправяне на нови пътища, новаторски подходи, лидерство, работа с инстинктите, въпросите на оцеляването, автентичността, действия за подсилване на Аз-а, прямотата, собствената посока, стабилността, самостоятелността и автономността. 

Удачно е да работите с импулса да покорявате и властвате – в личен или в професионален план – като едновременно с това оставате харизматични, жизнерадостни и енергични. Също да преценявате спонтанните изяви и действия породени просто от приключенски дух, без да сте наблегнали на рационалната подплата. Подходящо е и за овладяване на ината и желанието да постигнете своето на всяка цена. Сега е моментът осъзнато да се филтрират всякакви негативи на егото и да се рафинира личната сила и нейното проявление.

Нарастващата луна подпомага процеса на завършване на вече започнати неща, като добавя необходимата енергия за пълната им реализация. 

Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне. Ще отделим време и за наричане на малък предмет за сбъдване.

Кога : 20 декември 2015 г., неделя, от 18.00 до 20.00 ч.
Къде: София, ул. Граф Игнатиев 12, ет.3, Сугестопедичен център  Easy Way, /входа е през клуба/
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

 

За информация и записване използвайте контактната форма тук 
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие не по-късно от 18 декември като оставите и телефон за връзка. Само записването чрез контактната форма ще се смята за потвърдено.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

 

 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.