Тази медитация е за теб, ако искаш да:

  • Осъзнаеш силата на чувствата си;
  • Осветлиш причините за чувствата и емоциите си;
  • Се освободиш от страхове и негативизъм;
  • Се пречистиш физически и духовно;
  • Засилиш интуицията си;
  • Да използваш интроспекцията за дълбоко себепознание;
  • Да запомниш сънищата си и да разбираш посланията им;
  • Се свързваш с фините нива, за да постигнеш вътрешно проникновение и лекуващо равновесие.

Медитацията ще ти помогне да се свържеш с онази област от живота ти, в която имаш способността да виждаш отвъд илюзията на реалността; както и в която се разкриват много от твоите таланти и където достигаш до съзнанието, че всички сме едно цяло.

Периодът е пълнолуние и е подходящ за фокусиране, осветяване, подобряване чрез добавяне, реализиране, довършване на започнати дейности, сила и мощ. 

Луната е в Риби. Елемент Вода. Активни са теменна чакра и трето око.   

Подходящи теми за работа по време на медитацията са: 

Да преодоляваме чувствителността си и да изразяваме по-лесно емоциите си, без страх че ще станем уязвими. Да показваме обичта си, както и да заявяваме нуждата си от обич, естествено, без притеснение и без драматизъм. Да превъзмогваме свръхсензитивността си към настроенията, мислите и преживяванията на другите около нас; както и зависимостта от чувствата си към определени хора.

Да подхранваме женската страна на нашето същество и нейната способност за закрила, грижа и изцеление, като същевременно се освободим от тревогата и безпокойството. Да сме по-толерантни, приемащи и разбиращи, като се разделим с чувството за разочарование и поражение.

Да засилим качества като богато въображение, творчески поглед и естетически вкус. Да проявяваме лечителските и магическите си способности, които знаем че притежаваме дълбоко в себе си.

Енергията на луна в Риби има склонност да прави сетивата ни свръхчувствителни. Помага да погледнем отвъд действителността, във фините причини на нещата, като показва и алтернативи за бъдещето. Може да доведе до ясно вникване в душата на хората около нас, желание за съпричастност и подкрепа, както и до спонтанни изцелителни осъзнавания. Пълнолунието в Риби може да спомогне за постигането на вътрешен мир и хармония, като ни покаже целостта на ситуацията и ни помогне да я разберем и приемем.

Мъдростта на елемента Вода улеснява работата с вътрешното познание, вдъхновението, съкровените емоции, сънищата, интроспекцията, интуицията, творческата енергия, майчинската грижа, магичността и тайните умения.

В здравословен план е подходящо за лечение на настинки, проблеми с ходилата, лимфната система, както и отравяния, зависимости и токсикация.

Медитацията е в група, водена с глас. Време на медитация около един астрономически час, плюс време за споделяне.*

Кога : На 14 септември 2019, събота, от 18.00 до 20.00 ч.

Къде : София, ул. „6ти септември“ 37 /във вътрешния двор/ – Есенс център

Вход: 15 лева.

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. Местата са ограничени и предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие до 12 септември, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 5 участника.

Пълнолуние в Риби

виж повече тук
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.