Медитация Изцелителят в мен

 
Енергията на тази медитация ще ни помогне в няколко направления:
Да преодоляваме чувствителността си и да изразяваме по-лесно емоциите си, без страх, че ще станем уязвими. Да показваме обичта си, както и да заявяваме нуждата си от обич, естествено, без притеснение и без драматизъм.
 
Също да превъзмогваме свръхсензитивността си към настроенията и преживяванията на другите около нас; както и зависимостта от чувствата си към определени хора. Да се научим да слагаме граници между нас и чуждите проблеми.
Да се освободим от прекалената загриженост и постоянното притеснение за добруването на близките.
 
Да подхранваме женската страна на нашето същество и нейната способност за закрила, грижа и изцеление, като същевременно се освободим от тревогата и безпокойството. Да сме по-толерантни, приемащи и разбиращи, като се разделим с чувството за разочарование и поражение.
Да преодолеем чувството за малоценност, пристрастяване, зависимост и самосъжаление.
 

Луната е в Риби. Новолуние. Елемент Вода. Активни са теменна чакра и трето око.   

Медитацията ще ни помогне да засилим качества като въображение, творчески поглед и естетически вкус. Да проявяваме лечителските и магическите си способности, които знаем, че притежаваме дълбоко в себе си. Да преоткрием талантите и дарбите си и да ги изявяваме с лекота. Подходящо е да използваме творческа визуализация, за да актуализираме нашите нужди тук и сега.

Енергията при новолуние в Риби има склонност да прави сетивата ни свръхчувствителни. Помага да погледнем отвъд действителността, във фините причини на нещата, като показва и алтернативи за бъдещето. Може да доведе до ясно вникване в душата на хората около нас, желание за съпричастност и подкрепа, както и до спонтанни изцелителни осъзнавания. Новолуние в Риби може да спомогне за постигането на вътрешен мир и хармония, като ни покаже целостта на ситуацията и ни помогне да я разберем и приемем.

 

Мъдростта на елемента Вода улеснява работата с вътрешното познание, вдъхновението, съкровените емоции, сънищата, интроспекцията, интуицията, творческата енергия, майчинската грижа, магичността и тайните умения. Засилва медитативните и шаманските практики, както и единението с божественото.  

 

В здравословен план е подходящо за лечение на настинки, проблеми с ходилата, лимфната система, както и отравяния, зависимости и токсикация.

 

Медитацията* е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, целеполагане, започване, набиране на сила, фокусиране, подобряване чрез добавяне, начало, нарастване.  

Кога: На 23 февруари 2020, неделя, от 18.00 до 20.00 ч.

Къде: София, ул. „6ти септември“ 37 /във вътрешния двор/ – Есенс център

Вход: 15 лева.

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. Местата са ограничени и предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие до 22 февруари, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 5 участника.

 

 

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

   Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.   Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.    Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.

    Алекс Ефисен

    Алекс Ефисен

    „Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.